Tigara Electronica

10/03/2012 | Autor: | Posted in Electronice

Cum functioneaza tigarile electronice?
Tigara electronica desi arata si se foloseste ca si tigarile traditionale, nu contine gudron, substante cancerigene si monoxid de carbon. „Fumul” generat de tigara electronica este de fapt un vapor produs prin atomizarea (vaporizarea) lichidului de tigara. Vaporii generati de tigara electronica asigura aportul de nicotina similar cu tigarile traditionale dar fara efecte negative. Tigara electronica stimuleaza fumatorii intr-un fel similar cu tigarile normale si satisfac nevoia de “a fuma”. Este un produs complex care satisface atat nevoie psihologica de a fuma (gestul, mimica) cat si latura chimica a dependentei (sevrajul).

Produsele clasice de renuntat la fumat (guma de mestecat si plasturele cu nicotina) abordeaza doar dependenta de nicotina si sunt in genaral ineficiente si limitate. Absorbtia de nicotina din aceste produse este inegala si nefireasca pentru un fumator. Vaporii generati de tigara electronica au un aspect identic cu fumul natural si ofera un gust foarte apropiat de acesta. Poate fi folosita si in spatiile in care fumatul este interzis deoarece nu nu emite fum (monoxid de carbon). Puteti beneficia de toate aceste avantaje fara a otravi organismul fumatorilor cu 40 de substante cancerigene, monoxid de carbon si gudron. Tigara electronica va ofera o alternativa cu riscuri mult mai mici decat tigarile traditionale.

Vapori.ro, este o companie cu capital integrat romanesc, specializata in servicii de comert electronic. Firma noastra se ocupa exclusiv cu comercializarea tigarilor electronice si a accesoriilor de mai bine de 2 ani. Toate produsele comercializate de firma noastra sunt importate direct de la producatorii marcilor prezente in magazinele noastre.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?