Tigla metalica si acoperisuri ieftine

posted in: Arhitectura | 0

Element de baza in arhitectura, acoperisul reprezinta in acelasi timp o componenta indispensabila constructiilor noastre. Merita, deci, sa-i acordam atentia cuvenita!

Un acoperis trebuie sa raspunda in acelasi timp unor nevoi functionale, dar nu mai putin important, unor cerinte de ordin estetic. Sa nu uitam totusi un amanunt esential: pretul!

Atunci cand ne hotaram sa construim sau sa renovam un acoperis, ne dorim cu siguranta ca acesta sa indeplineasca aceste cerinte dar in acelasi timp sa fie la un raport pret-calitate cat mai bun cu putinta. Pentru asta suntem noi aici – Divizia de Acoperisuri!

Va propunem sa aducem prin ofertele noastre cel mai bun raport pret-calitate! Preferintele dumneavoastra isi vor gasi cu siguranta solutia alaturi de noi!

Nu ezitati sa ne contactati, iar noi vom face cea mai potrivita oferta pentru lucrarea dumneavoastra respectandu-va parametrii constructivi, estetici si functionali.

Calitatea produselor din tabla decapata este unul din punctele noastre forte. Cu siguranta va va aduce multumirea de a fi facut alegerea potrivita. Varietatea de modele si materiale pe care vi le putem oferi nu fac rabat de la calitate!

Datorita unei bune colaborari cu toti partenerii nostri, dispunem de cele mai bune preturi de pe piata pentru acoperisruile complete (sistem complet – tabla acoperis, accesorii acoperis, sistem pluvial).

Nu stiti ce acoperis se potriveste cel mai bine cu constructia dumneavoastra? Construiti sau renovati? 

Pentru acest lucru suntem noi aici – sa oferim consultanta gratuita tuturor clientilor nostri. Pentru jud. Buzau dispunem de o echipa de montatori profesionisti care se deplaseaza la santierul clientului pentru masuratori cat si pentru realizarea montajului.

Care sunt cele mai bune invelitori pentru acoperisuri?

Cea care vi se potriveste! Putem afla impreuna! Puteti sa ne vizitati la showroom-ul nostru din str. Al. I. Cuza, nr. 36, Rm. Sarat, jud. Buzau. Dispunem de panouri cu mostre de la fiecare producator, special ca dumneavostra sa le vedeti in realitate: Wetterbest, Ruukki, Bilka, Novatik, Bramac, Tegola – sunt doar cativa din  colaboratorii nostri recunoscuti in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.