Tinta unui web site

posted in: Web Design | 0

Un web site este ceva tintit, care urmareste un scop si o anumita clasa de vizitatori. Criteriile de deosebire pot fi de varsta, sex sau orientari in domeniul muncii, insa mai toate trebuie construite cu acea imagine finala in minte. Atunci cand doresti sa realizezi o pagina noua, indiferent de web design, trebuie sa te gandesti din start pentru cine o faci, de ce o faci si care sunt asteptarile tale, deoarece astfel poti lucra corect si eficient fara sa te trezesti in final ca ai muncit degeaba in tot acest timp.

Continutul este foarte important din mai multe puncte de vedere. In primul rand, orice vizitator care intra pe site-ul tau vrea sa citeasca informatii noi, posturi amuzante sau interesante, deci daca iti pastrezi site-ul in acelasi stadiu cum era atunci cand l-ai dat spre publicitate s-ar putea sa nu ai succesul asteptat. De asemenea, la fel de important este tipul de continut care trebuie sa tina cont de acele criterii amintite anterior. Daca, spre exemplu, iti faci o pagina online despre cosmetice, inseamna ca ea este dedicata in special fetelor si femeilor, cu varste cuprinse cam intre 16 ani si 70 de ani. Prin urmare articolele vor trebui construite in asa fel incat continutul lor sa intereseze in mod direct aceste persoane.

In al doilea rand continutul este cea mai buna publicitate pentru tine, deoarece vizitatorii vor fi atrasi si vor incepe sa comunice intre ei prin comentarii, iar la ora actuala acest lucru reprezinta o puternica tehnica de optimizare a unui site.

Spre final mai vreau sa adaug si de importanta alegerii unui domeniu in care poti face fata. Daca ai vre-o pasiune atunci transpune-o online, deoarece doar pasiunea si dorinta neincetata de a realiza un lucru te pot ajuta ca, intr-o buna zi, blogul tau sa capete un succes rasunator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *