Tipuri de suplimente alimentare

posted in: Nutritionism | 0

Suplimentele alimentare nu reprezinta altceva decat extracte de origine minerala sau vegetala.

Suplimentele alimentare indeplinesc de obicei rolul de aduce anumite substante care lipsesc in organism. Mai mult decat atat, acestea se dovedesc extrem de eficiente atunci cand se doreste cresterea unei anumite concentratii dintr-un element pentru diverse scopuri, cum ar fi spre exemplu arderea grasimilor sau a antioxidantilor.

Pentru ca de obicei simplul consum al unor alimente nu este capabil sa asigure intreaga cantitate de nutrienti de care avem nevoie, apelarea la suplimentele nutritive devine cea mai buna alegere.

In ultimii ani, industria suplimentelor nutritive a cunoscut o adevarata expansiune, pentru ca tot mai multi oameni de pretutindeni apeleaza la acestea, in principal pentru a face fata solicitarilor din ce in ce mai intense. Alimentatia moderna, caracterizata de obicei prin alimente de tip fast-food, nu mai este capabila sa asigure in totalitate substantele nutritive de care organismul are nevoie. Tocmai in acest caz, suplimentele nutritive devin indispensabile pentru fiecare dintre noi.

Printre cele mai raspandite suplimente nutritive sunt cele care contin calciu si magneziu, completate de vitamina D. Acest lucru se intampla pentru ca se estimeaza ca nu mai putin de 75% din populatie la nivel mondial prezinta un aport de magneziu si calciu sub nivelul minim ale necesitatilor organismului. Lipsa magneziului se traduce adesea prin dureri de cap, crampe musculare, anxietate sau insomnii.

Suplimentele pentru eliminarea toxinelor sunt folosite pentru a ameliora nivelul radicalilor liberi din organism sau pentru a scadea nivelul toxinelor din organism. O astfel de gama de produse, puteti gasi pe pe site-ul nostru, pentru comenzi Forever ne puteti contacta oricand.

Nici copii nu au fost uitati de catre companiile producatoare de suplimente nutritive. Spre exemplu, la orice varsta calciul este un element deosebit de important, mai ales cand vorbim despre perioada copilariei, pentru ca necesitatile unui organism in dezvoltare sunt extrem de mari.

Stilul de viata suprasolicitant, alegerea din ce in ce mai des a alimentelor de tip fast-food in detrimentul alimentelor preparate in casa, atentia din ce in ce mai mare spre aspectul fizic, fac ca suplimentele nutritive sa devina din ce in ce mai solicitate. Specialistii in nutritie recomanda din ce in ce mai des spre folosire o serie intreaga de suplimente nutritive, in diverse scopuri alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *