Tipuri de tavane extensibile si ce au ele special

posted in: Servicii | 0

Tavanele extensibile sunt o alegere buna pentru orice tip de locuinta si spatiu tip restaurant, local, bar sau alte institutii si zone publice. Ele sunt frumoase, sunt usor de intretinut si pot sa fie extrem de creative. Exista mai multe tipuri de tavane extensibile si fiecare dintre ele sunt speciale prin caracteristicile lor. VIP Casa ofera o gamaa larga de variante si poate sa fie alaturi de clienti ce doresc standarde inalte de calitate si realizarea usoara a proiectelor. Pentru tavane extensibile Bucuresti puteti sa gasiti informatii detaliate pe site-ul celor de la VIPCasa.

Tavanele false extensibile lucioase sau tip oglinda 

Tavanele tip oglinda sau lucioase sunt moderne si se preteaza usor unor incaperi cu design actual, cu mobilier minimalist sau chiar opus acestui curent, cu detalii incarcate, insa cu tente moderne. El aduce senzatia de marire a spatiului. De asemenea nu se aduna pe aceasta suprafata picaturi de apa si este potrivit pentru a preveni inundatiile, datorita elasticitatii pe care o are.  

Tavanele false extensibile mate si satinate 

Tavanele false extensibile satinate si mate sunt mai discrete, elegante si potrivite pentru multe tipuri de incaperi. Ele sunt versatile si pot sa fie incadrate in multe feluri de spatii. Materialele folosite sunt rezistente, clasice. De asemenea sunt ignifuge si au standarde inalte, fiind incadrate in clasa de protectie impotriva incendiilor B1, conform standardului German. In mod special, tavanele satinate, sunt o varianta eleganta si discreta pentru incaperi care pot avea mobila sau decor luxos. Finisajul satinat aduce o completare frumoasa spatiului, fiind in acelasi timp fin ca prezenta.  

Tavanele false extensibile printate 

Tavanele printate sunt speciale prin multitudinea de imprimeuri pe care le pot avea. Astfel ca orice incapere poate sa devina o opera de arta sau o poarta catre natura, in functie de modelul ales. Asadar, se pot gasi modele cu frunze, copaci, nori, sau cu orice tip de model dorit de dumneavoastra. Daca aveti preferinte care nu se regasesc in portofoliu, ele pot sa fie adaugate. Puteti sa propuneti o fotografie si daca se incadreaza in cerintele tehnice, se poate folosi pentru decorul din camera respectiva. Asadar, echipa de specialisti va poate fi alaturi pentru a va indeplini dorintele. Imaginile sunt de inalta calitate si nu au nevoie de intretinere speciala, ramanand la fel pe parcursul trecerii timpului.  

In concluzie, fiecare tavan extensibil este potrivit pentru un anumit tip de spatiu, pentru o amenajare anume. Indiferent de ceea ce doriti sa transmiteti prin designul de interior, tavanul fals extensibil poate sa fie varianta potrivita pentru dumneavoastra. Daca doriti o zona discreta puteti sa folositi tavanul mat sau satinat, pentru o camera in  care vreti sa aveti efect de marire puteti utiliza un tavan fals tip oglinda, iar pentru un spatiu jucaus, interesant, care sa fie un punct central al casei sau pentru un bar, restaurant, puteti sa optati pentru un tavan printat, cu forme si structuri diverse. VIP Casa este alaturi de dumneavoastra pentru a avea ceea ce doriti la standarde de calitate superioare.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *