Tipurile principale de evenimente ale unui cuplu

23/02/2020 | Autor: | Adaugat in categoria Servicii

Un cuplu de indragostiti doreste sa isi exprime iubirea in multiple feluri. Atunci cand decid sa faca pasi pentru evolutia cuplului, vor forma prima data o familie. Apoi, un alt pas poate sa fie aparitia unui copil. Mai tarziu, cand simt ca pot sa sustina alt cuplu in drumul lor, aleg sa fie nasi de cununie sau pot sa fie nasi de botez, parinti spirituali ai unui copil. Toate aceste evenimente sunt marcate alaturi de familie si prieteni la un restaurant pentru momente speciale. Un salon evenimente Bucuresti care va este alaturi la nunta sau la botez, este J’Adore Ballroom. Puteti sa vedeti mai multe despre ofertele lor speciale pe site.

Nunta 

Nunta este primul eveniment de suflet al unui cuplu. El aduna prietenii, familia extinsa si colegii sau apropiatii, celebrand impreuna. Astfel ca pregatirile incep din timp si in mod normal sunt puse la dispozitie aproximativ 12 luni pentru a concepe un eveniment special. In cadrul nuntii cei doi se unesc, formand o familie. Ei isi promit o legatura frumoasa care tine intreaga viata si isi daruiesc promisiuni de evolutie sustinute reciproc. Acesta este un moment important pentru intreaga familie, care primeste in cadrul sau o alta persoana. Asadar, cuplul este intregit si fericit.  

Botezul

In cazul in care cuplul decide ca vrea copii, urmeaza botezul ca pas important religios, simbolic si personal. Asadar, botezul este important atat pentru copil, cat si pentru parinti si cu totii fac tot ceea ce este mai bine pentru a avea momente speciale pentru aceasta zi. Pregatirile dureaza mai putin decat in cazul nuntii si sunt de obicei pentru un numar mai mic de persoane prezente. Asadar, este important ca botezul sa fie un eveniment placut, plin de dragoste pentru copil si pentru parintii sai.  

A fi nas, a fi alaturi de un alt cuplu in drumul sau 

Un alt pas important pentru un cuplu poate sa fie momentul in care accepta sa fie nasii unui alt cuplu la inceput de drum. Se considera ca un cuplu deja casatorit are deja experienta in ceea ce priveste modul in care se construieste o casnicie. Asadar, se poate sa indrume si ajute cuplul care este la inceput. De aceea este o mare onoare si un moment de crestere interioara pentru cei care au decis sa fie nasi. O alta varianta in care devin parinti spirituali este aceea in care sunt nasii de botez ai unui copil.  

Cu alte cuvinte, un cuplu trece prin mai multe etape de crestere si de evolutie in doi. Incepand cu casatoria si pana la copil sau la a avea onoarea de a fi nasi, toate sunt momente importante de dezvoltare si de intelegere a relatiilor si comunicarii. De asemenea modul in care sunt organizate toate aceste evenimente este important, iar primul pas, alegerea localului, este de baza pentru restul evenimentului. Salonul de evenimente Bucuresti de la J’Adore Ballroom poate sa fie varianta potrivita atat pentru nunta, cat si pentru botez. Exista mai multe variante de saloane disponibile, potrivite pentru orice numar de invitati.  

 

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 31 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …