Tocăniță de ciuperci a la Chef Liviu Balint

posted in: Lifestyle | 0

Nu există case care să aibă același mod de a pregati anumite mâncăruri, cu atât mai puțin regiuni. Diversitatea și ospitalitatea gastronomică i-a preocupat de veacuri pe români, noi având o puternică înclinație spre tradiție.

Gustul surprinzător de bun și de aromat pe care Vegeta Clasic îl conferă mâncărurilor tradiționale este de neuitat și foarte ușor de recunoscut. Astfel că pentru o masă delicioasă și gustoasă pe timpul verii, Chef Liviu Balint ne propune o nouă rețetă – tocăniță de ciuperci. Este foarte ușor și rapid de preparat, iar ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele: 5 ciuperci, 1 ardei gras, cimbru, 3 roșii, pătrunjel, rozmarin, o ceapă, usturoi și piper, 1 lingură de bulion și una de unt, 1 lingură de Vegeta Clasic, 1 cană de supă de pui și o lingură de paste de tomate.

Se taie mărunt ciupercile, ardeiul gras, roșiile, ceapa și rozmarinul, după care se pune la călit usturoiul și piperul, se amestecă bine și se adaugă ciupercile, o lingură de unt și una de bulion, ardeiul gras, se presară o lingură de Vegeta Clasic, roșiile, o cană de supă de pui, o linguriță de pastă de tomate, pătrunjelul și rozmarinul. Toate acestea se amestecă bine iar rezultatul va fi unul savuros!

Indiferent cum alegi sa prepari tocănița de ciuperci, gustul mâncarii e mai bun atunci când adaugi în ea puțină iubire!

Tocanita cu ciuperci facuta cu Vegeta Romania#mtpclients #morethanpubclients

Posted by More than Pub on 15 Noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *