Top electrocasnice mici de bucatarie cu discount

posted in: Electrocasnice | 0

In ziua de azi, nu mai poate fi conceputa o locuinta care sa nu fie dotata cu electrocasnice mici de bucatarie. Dinamica vietii ne obliga sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie, pentru prepararea hranei. Pentru a raspunde acestor nevoi, tehnica a evoluat si s-a adaptat. Practic, in ziua de azi, nimic nu se mai prepara in bucatarie fara ajutorul electrocasnicelor.

Electrocasnice mici de bucatarie

Daca incepem ziua cu un mic dejun simplu, compus dintr-o cafea, un sandwich sau cateva felii de paine prajita si un suc natural de fructe, deja am folosit patru aparate electrocasnice: filtrul de cafea, prajitorul de paine, un sandwich-maker si un blender. Daca vrem sa pregatim masa de pranz, inevitabil vom avea nevoie de un robot de bucatarie, un mixer sau un multicooker si un gratar electric. Iata doar cateva dintre electrocasnicele mici de bucatarie de care evident nu ne putem lipsi.

Pentru un suc de fructe proaspete, putem folosi cu succes un blender Hainner, care cu puterea sa de 1000 w si cu o turatie de 20.000 rpm produce un suc delicios. Un prajitor de paine Star-Light de 750 w, este ideal pentru a rumeni painea dupa preferinte. Daca vreti sa preparati rapid un sandwich, aparatul Sandwich-maker Star-Light, cu trei tipuri de placi grill, va scoate din orice incurcatura. Un robot de bucatarie Philips, este considerat cel mai bun ajutor, datorita functiilor multiple de care dispune.

Puteti folosi si o masina de tocat carne Hainner, sau un mixer cu bol Star- Light. Pentru a realiza in fiecare zi cu usurinta si in timp record preparatele dorite, puteti apela la cele zece functii pe care le ofera un multicooker Tefal Fuzzy Logic. Fie ca vrem sa recunoastem sau nu, suntem dependenti de aceste masinarii, care ne usureaza viata si ne lasa timp mai mult pentru alte activitati. Orice amanunte despre aceste aparate electrocasnice, puteti afla accesand https://topelectrocasnice.blogspot.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *