Topul bijuteriilor din 2022

posted in: Cumparaturi | 0

Momentul în care pășim într-un an nou ne gândim prima dată la întreaga idee cu ”un an nou, un nou eu, o nouă ținută”. Însă de ce nu putem spune același lucru și despre bijuterii? La urma urmei, putem oare considera o ținută completă fără a fi armonizată cu niște accesorii potrivite? Ceea ce putem spune despre bijuteriile noului an este că mărimea contează, astfel, cu cât mai mare, cu atât mai bine.

Hai să vedem câteva exemple:

  1. Perlele clasice

Perlele au fost și vor rămâne mereu în trend, într-un fel sau altul. Poate ai optat deja pentru anumite haine cu perle, însă asta nu înseamnă că nu poți să îți accesorizezi ținutele ți cu bijuterii din perle. După cum spun designerii, în acest an vom observa o revenire în forță a perlelor, însă nu așa cum le știm noi, ci sub forme complet noi și inedite.

  1. Argintiu metalic

Dacă ești fană a bijuteriilor aurii, acesta nu va fi anul tău preferat. Acestea încep să dispară încetul cu încetul, sau cel puțin să iasă din topuri pentru moment.

Anul acesta ne completăm ținutele cu bijuterii argintii, ce dau un aspect metalic, adeseori punk. Ne gândim aici la metale ondulate, curbate, cu colțuri, butucănoase, ce ar scoate în evidență orice look.

  1. Cercei rotunzi

La fel, un alt clasic ce reușește mereu să își găsească un loc în lumea modei. Însă în acest an vom observa forme noi, nuanțe noi și materiale noi folosite la crearea lor. Observăm astfel o renaștere în modă a cerceilor rotunzi. Nuanțele metalice continuă să fie preferate, însă asta nu înseamnă că nu poți opta și pentru alte culori.

  1. Lanțuri croșetate

Dacă ai crezut că nu vei avea șansa în acest an să te joci cu diferite culori vii, te-ai înșelat. Acestea vor fi accesoriile cele mai râvnite pe plajă în acest an. Adaugă rapid un plus de culoare și viață oricărei ținute, fără a te face să îți simți gâtul îngreunat.

  1. Lanțul de brâu

Poate tocmai ți-ai dat ochii peste cap, crezând că acest accesoriu este potrivit doar pentru femeile ce au un abdomen plat perfect. Ei bine, nu este așa. Poți oricând să adaugi un lanț argintiu de brâu deasupra oricărei rochii simple, sau deasupra unei cămăși lungi, pentru a-i da un plus de viață. Asta nu înseamnă că nu le poți purta și sub forma clasică, cu niște blugi cu talie înaltă și un crop top trendy.

  1. Inele extra mari

Cum ziceam de la început, anul acesta totul este despre dimensiune. Vorbim aici despre cercei XXL, inele extra mari și lanțuri care își spun cuvântul în orice ținută. La inele însă ai o libertate mai mare, și designerilor le-a făcut plăcere să se joace cu varii forme, culori, nuanțe și materiale. Iluminează-ți orice zi cu un strop de culoare adus de un inel verde, de exemplu.

Poate că la începutul articolului nu ai fi crezut că accesoriile și bijuteriile vor deveni vreodată interesante, însă ne bazăm pe ele și în acest an pentru a ne aduce puțină strălucire. Pentru mai multe idei și promoții, poți vizita site-ul nostru, crazy-deals.ro, unde îți oferim și coduri reducere Fashion Days si cod reducere EdenBoutique pentru a-ți ușura experiența de shopping!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *