Topul tastaturilor pentru gaming

posted in: Calculatoare | 0

Nu este un secret ca jocurile online sunt din ce in ce mai populare. In timp ce jocurile de tip LAN si FPS au dominat piata in ’90 si inceputul anilor 2000, jocurile pentru PC erau inta pe pamant necercetat, sa spunem asa.

Valoroase, fara indoiala, suprasaturate de FPS ( First Person Shooter), jocurile pentru consolele Xbox si PlayStation, totodata jucatorii au inceput sa revina la jocurile noi, dupa Everquest si World of Warcraft, au aparut in masa, jocurile MMO ( Massively Multiplayer Online). Gamerii pe PC, au avantajul de a nu trebui sa-si cumpere mereu o consolora nou, pentru fiecare generatie de jocuri. Ei trebuie doar sa scoata din buzunar, banii pentru upgrade-ul pieselor din sistemul lor, astfel configuratia acestuia devine disponibila, pentru jocul respectiv. Diferenta dintre consola si PC, este ca PC-ul ramane upgradat pentru un temern mai indelungat.

Pentru gamerii inraiti pe PC, este important de a avea o configuratie care-i ofera n avantaj, in jocurile on-line si mai ales competitiv. Acest lucru inseamna ca mousii si tastaturi sunt partile esentiale ale unui sistem.

De ce este important de a avea o tastatura ideala pentru jocuri?

Daca ai o tastatura cu taste suplimentare, inseamna ca poti atribui jucatorilor vraji, arme sau optiuni in-game, pentru personalizarea de taste, accesabile usor.

sigmanet.ro/Mouse-Key/Tastaturi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *