Torturi, Prajituri, Dulciuri de casa 100% naturale

posted in: Vanzari | 0

Dulciurile Cristinei a luat fiinta din pasiunea pentru frumos si dulce. Atelierul nostru va ofera torturi personalizate, prajituri si dulciuri pe baza de comanda pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra: nunta, botez, aniversare sau serbare.

Ne-am selectat cu atentie furnizorii pentru a va oferi dumneavoastra cele mai gustoase dulciuri. Astfel, in atelierul nostru se folosesc numai ingrediente naturale si intotdeauna proaspete pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.

Prepararea produselor se face dupa retete proprii, iar in compozitia acestora nu se folosesc aditivi, mix-uri sau inlocuitori, astfel ca produsul final este gustos si de o calitate superioara.

Punem accent si pe decorarea torturilor, prajiturilor si dulciurilor, pentru care atelierul nostru foloseste: ciocolata veritabila, frisca naturala, martipan, pasta de zahar, icing, fructe, precum si diverse creme produse in laboratorul propriu. Produsele din portofoliul nostru se pot comanda prin telefon sau e-mail. Toate produsele se fac pe baza de comanda cu ingrediente atent alese combinate dupa dorintele si preferintele dumneavoastra. Echipa noastra va poate indruma in alegerea produsului dorit, oferindu-va cele mai bune idei si sfaturi pentru ca produsul final sa fie perfect.

Va invitam sa vizualizati si portofoliul nostru de produse realizate pentru a va convinge de maiestria si creativitatea echipei noastre accesand sectiunea \”Galerie\”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *