Totul despre Simona Halep vorbeste despre responsabilitati si emotii negative

15/01/2021 | Autor: | Posted in Sanatate

Simona Halep a vorbit deschis despre responsabilitatile care au venit odata cu celebritatea. Aceasta a avut parte bineinteles de emotii negative in timpul partidelor de tenis. Urmareste acest site pentru mai multe stiri din sport. Ce a declarat Simona Halep despre responsabilitatile pe care le aduce celebritatea Simona este inscrisa pe tabloul principal de la Australian Open, competitie la care a ajuns pana in penultimul act la editia precedenta. "Este greu pentru că ai niște responsabilități. Trebuie tot timpul să fii, cum să spun, deschisă cu anumite persoane pe care nici măcar nu le cunoști, adică nu le-ai văzut în viață ta, dar sper eu că nu am făcut nimic greșit în sensul că să reacționez ciudat când mi s-a cerut o poză sau un autograf. Dar depinde și de starea mea. Poate sunt supărată că am pierdut un meci sau sunt supărată că nu mi-a mers ceva la antrenamente și nu pot să gestionez tot timpul emoțiile atât de bine încât să nu deranjezi", a spus Simona. Mai mult de atat Simona a spus ca nu exista nicio asemanare intre fiorul iubirii si cel pe care terenul de tenis il ofera. Aceasta a mai spus ca toate meciurile le traieste la intensitate maxima. "Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturaşi frumoşi, ţi-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoţii negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mânânc, nu pot să beau prea bine, aşa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoţii negative. Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Şi mâinile, dar şi picioarele. Ţi se pare că nu mai poţi să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simţi grea, ţi se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoţii negative şi nu cred că voi scăpa vreodată. Consider că fac parte din noi şi trebuie să le acceptăm aşa cum sunt. Am lucrat şi lucrez în continuare cu o doamnă psiholog, care nu e din România. Ea m-a învăţat să accept această latură şi să nu-mi doresc să fiu altfel. Când descoperi şi partea mai puţin bună a ta şi poţi s-o accepţi, consider că poţi să faci un pas înainte în ce poţi să faci mai bine pe teren. Emoţiile pozitive îmi dau adrenalină, îmi dau un boost de energie ca să merg şi să dau tot ce am mai bun din mine", a incheiat Simona.Simona Halep a vorbit deschis despre responsabilitatile care au venit odata cu celebritatea. Aceasta a avut parte bineinteles de emotii negative in timpul partidelor de tenis. Urmareste acest site pentru mai multe stiri din sport.

   Ce a declarat Simona Halep despre responsabilitatile pe care le aduce celebritatea

Simona este inscrisa pe tabloul principal de la Australian Open, competitie la care a ajuns pana in penultimul act la editia precedenta.

„Este greu pentru că ai niște responsabilități. Trebuie tot timpul să fii, cum să spun, deschisă cu anumite persoane pe care nici măcar nu le cunoști, adică nu le-ai văzut în viață ta, dar sper eu că nu am făcut nimic greșit în sensul că să reacționez ciudat când mi s-a cerut o poză sau un autograf.

Dar depinde și de starea mea. Poate sunt supărată că am pierdut un meci sau sunt supărată că nu mi-a mers ceva la antrenamente și nu pot să gestionez tot timpul emoțiile atât de bine încât să nu deranjezi”, a spus Simona.

Mai mult de atat Simona a spus ca nu exista nicio asemanare intre fiorul iubirii si cel pe care terenul de tenis il ofera. Aceasta a mai spus ca toate meciurile le traieste la intensitate maxima.

„Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturaşi frumoşi, ţi-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoţii negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mânânc, nu pot să beau prea bine, aşa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoţii negative.

Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Şi mâinile, dar şi picioarele. Ţi se pare că nu mai poţi să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simţi grea, ţi se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoţii negative şi nu cred că voi scăpa vreodată.

Consider că fac parte din noi şi trebuie să le acceptăm aşa cum sunt. Am lucrat şi lucrez în continuare cu o doamnă psiholog, care nu e din România. Ea m-a învăţat să accept această latură şi să nu-mi doresc să fiu altfel.

Când descoperi şi partea mai puţin bună a ta şi poţi s-o accepţi, consider că poţi să faci un pas înainte în ce poţi să faci mai bine pe teren. Emoţiile pozitive îmi dau adrenalină, îmi dau un boost de energie ca să merg şi să dau tot ce am mai bun din mine”, a incheiat Simona.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 49 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns