Transport de frunte pentru albaiulieni

posted in: Afaceri | 0

Pentru ca un oras care se respecta face schimbari bune, albaiulienii beneficiaza de transport de calitate pe toate segmentele, de iti e mai mare dragul sa locuiesti aici. Daca te intereseaza sa te plimbi de colo colo prin oras, cu treaba sau fara, chiar daca stai in apartament, la casa sau la vila, o poti face linistit fara sa mai stai la coada pentru a- ti procura biletul de autobuz. In premiera in Romania, Alba Iulia a introdus un sistem de plata al biletelor pentru transportul in comun prin sms la numarul 7585.

Abonamentele sunt cartele magnetice sau carduri bancare. Mai mult decat atat, in statiile in care oamenii asteapta frumos sa porneasca in calatorie se gasesc afisaje electronice si mesaje audio prin care li se comunica timpul estimat pana la sosirea urmatorului autobuz. De autobuze in sine nici nu mai vorbim: arata fantastic, au aer conditionat, dotari ultimul racnet, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Se poate circula chiar confortabil indiferent de anotimp, de nici nu zici ca esti in Romania.
Pe langa aceste autobuze, in Alba Iuia a aparut primul autobuz cu etaj din Transilvania, care promoveaza Ceatea Alba Carolina si Concursul din Cetate.

Chair daca va aflati in plimbare cu autobuzul cel nou si sa zicem ca vine ploaia, nu este nicio problema, exista o prelata care se trage imediat si protejeaza calatorii. Cum sa nu iti doresti sa ai casa ta in Alba Iulia in asemenea conditii? Fie ca este o garsoniera si tot iti doresti sa traiesti in asa oras european. Nu mai vorbim de spatiile comerciale disponibile gata pentru cine isi doreste sa faca si o afacere.
Primarului de aici ii poti urmari activitatea prin canale social media, asa ca este vorba de masuri moderne in toate segmentele.

Vestile sunt bune si pentru posesorii de autovehicule, nu doar pentru cei care se deplaseaza cu mijoacele de transport in comun. Strazile au fost asfaltate impecabil, asa ca iti este mai mare dragul sa te plimbi cu masina prin oras. Sa locuiesti aici este un adevarat privilegiu asa ca trebuie sa si investesti, sa stii sigur ca profiti la maxim de Alba Iulia.
” Gaseste o agentie imobiliara care te poate ajuta sa iti faci treaba cum trebuie si noi iti uram spor in toate si maxim de fericire, sigur se poate intr-un loc cu asa baze bune! ” , a declarat managerul site-ului www.casapronto.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *