Categorii
Transporturi

Transport persoane si colete – Yani Travel

Transport persoane

Yani Travel este o companie de transportspecializata in domeniul de transport persoane si colete oriunde in Europa.

Transport persoane

Firma Yani Travel va pune la dispoztiei bilete de autocat si transport rapid la adresa cu plecari din majoritatea oraselor mari din Romania precum si in cele mai importante orase din Italia, Germania si Anglia de unde exista de asemenea plecari spre cele mai importante orase ale Europei.

Compania de transport Yani-Travel cu transport pentru bagaje, persoane si coletele va pune zilnic la dispozitie curse rapide de transport in autocare si microbuze ultramoderne, rapide si confortabile.Plecari zilnice catre tari cunoscute ca: Anglia, Irlanda, Scotia, Olanda, Belgia, Germania, Elvetia, Italia si Austria.

Colaborarile noastre pe termen lung cu cu peste 100 de alteagentii de turism din toata tara ne face sa fim leaderi in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Efectuam transport de persoane prin curse zilnice intre cele mai importante orase din Europa, reusind  sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural. Pentru noi si clientii nostri distantele nu mai sunt o problema, deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in cele mai bune conditii.http://yani-travel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *