Transportul si cazarea in Franta

posted in: Turism | 0

Pentru a organiza perfect o calatorie, va trebui sa luati in considerare mai multe aspecte. Ca sa nu va scape nici un detaliu important si sa aveti parte de vacanta perfecta in Franta, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele informatii.

Transportul in Franta

Cel mai simplu este sa ajungeti in Franta cu avionul, ceea ce inseamna ca va trebui sa rezervati din timp biletul pentru calatorie. Odata ce ati ajuns in tara, veti avea posibilitatea de a alege dintre mai multe mijloace de transport, ceea ce este bine pentru ca intr-o excursie Franta sigur o sa calatoriti mult. Veti putea sa optati pentru tren, autobuz, taxi, metrou sau vapor. Daca nu vreti sa cheltuiti mult pe transport, va recomandam sa alegeti metroul, iar in cazul taxiurilor fiti atenti sa alegeti pe cele care au inscriptionata numele companiei la care apartin. De asemenea, este recomandat sa intrebati pretul taxiului inainte sa porneasca, deoarece este posibil sa vi se ceara mai mult vazand ca sunteti turist sau daca aveti multe bagaje.

Cazarea in Franta

In Franta sunt mai multe posibilitati de cazare, dintre care puteti sa alegeti cel mai bun loc pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa tineti cont numai de seviciile oferite si de conditii, ci si de preturi, care in Franta pot sa fie destul de ridicate. Exista nenumarate hoteluri elegante, unde o sa aveti parte de tot luxul, din fericire insa exista si locuri de cazare mai modeste, insa la preturi mai avantajoase. Orasele unde sigur nu o sa regretati ca v-ati cazat, sunt urmatoarele:

– Paris
– Lyon
– Nisa
– Marsilia
– Strasbourg

Astfel daca doriti sa va cazati intr-un loc frumos si sa descoperiti in intregime frumusetea Frantei, este important sa tineti cont de sfaturile pe care le-am prezentat in randurile de mai sus. Evident, aici gasiti locuri de cazare pentru fiecare buzunar, astfel puteti alege atat luxul, cat si un apartament mai ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *