Tratamente naturiste contra astmului

posted in: Sanatate | 0

Astmul este o afectiune destul de des intalnita la copii dar si la persoanele adulte. Multe persoane incearca si tratamente naturiste deoarece nu sunt invazive precum tratamentele cu medicamente clasice. Medicamentele nu vindeca boala ci doar amelioreaza efectele ei. Persoanele care iau medicamente se vor simtii mai bine insa vor exista si efecte secundare.

Din fericire exista cateva remedii naturiste care fac minuni. Aici sunt unele dintre cele mai bune si comune tratamente naturiste:

  1. Tehnica Bowen – este un tratament foarte usor care este destul de celebru in tari precum Australia, Marea Britanie. Acest tratament echilibreaza sistemul nervos, multe studii au raportat ca utilizarea acestuia reduce atacurile de astm chiar si cu 80%.
  2. Presopunctura – este un remediu traditional pentru a trata boala intr-un mod natural. Astmul este o urmare a unui blocaj la plamani sau meridiana splinei si poate fi vindecata prin deblocarea acesteia.
  3. Radacina de lemn dulce chinezesc – este o planta foarte puternica folosita pentru a trata astmul bronsic, acesta este consumat in mod normal sub forma de bautura si ar trebui consumat de 3-5 pe saptamana. Este necesar sa se consulte un medic inainte de a consuma acest tip de planta.
  4. Tehnica lui Alexander – este o tehnica prin care se poate imbunatati modul de a respira, cu toate acestea nu ofera un efect imediat fiind nevoie de mult practica.
  5. Tratamente homeopate – sunt dovedite ca fiind eficiente, fiind realizat un studiu de Universitatea din Glasgow, pacientii care experimentat tratamentul homeopatic au redus din simptome in mai putin de 1 sapt de la inceperea tratamentului.
  6. In afara de aceste remedii naturale, se poate încerca, de asemenea, produse naturale pe baza de plante, cum ar fi Vasaka de la Himalaya pentru vindecarea astmului, fara efecte secundare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *