Trateaza si previne infectiile urinare cu Aloe Berry Nectar

posted in: Medicamente | 0

Aloe Berry Nectar este ideal pentru tratarea si prevenirea infectiilor urinare. In cele ce urmeaza vom descrie de ce este ideal pentru prevenirea infectiilor urinare. „Aloe Berry Nectar pastreaza intacte toate beneficiile binecunoscute ale clasicului Aloe Vera Gel, oferind, in acelasi timp, si alte efecte binefacatoare, alaturi de un gust deosebit.

Aloe Berry Nectar are certe proprietati antiseptice asupra tractusului genito-urinar, conferite de merisor. Sucul de merisor este unul dintre cele mai puternice dezinfectante ale sistemului genito-urinar, combatand infectiile trenante ale acestuia cu germeni patogeni din clasele E. coli, Proteus etc. Astazi se cunoaste si mecanismul prin care sucul de merisor actioneaza in acest sens, nepermitand bacteriilor patogene sa adere la componentele sistemului urinar. Mai mult, merisorul este o sursa naturala certificata de picnogenol, un antioxidant energic cu rol important in mentinerea calitatii colagenului. Colagenul este un tesut conjunctiv esential pentru starea de sanatate, frumusete si tinerete a pielii. Consecinta incetinirii biosintezei si degradarii lui determina un ten imbatranit, ridat. Sucul de merisor:
– Este bogat in antioxidanti.
– Îmbunatateste circulatia sangvina.
– Are efecte benefice asupra tesutului conjunctiv.
– Ajuta la o buna digestie. Ce legatura exista intre o digestie buna si un aspect curat si sanatos al pielii? O digestie defectuoasa conduce la acumularea de toxine, care se raspandesc in intregul organism prin fluxul sangvin si se pot manifesta, la nivel cutanat, prin aparitia de cosuri, eczeme, rani. Iata de ce o digestie corecta ne ajuta sa avem un ten luminos, sanatos.

O alta componenta pretioasa a produsului este sucul de mere, bogat in vitamina C (intervine in biosinteza colagenului), dar si vitamina A, potasiu si pectine. Pectina este o fibra alimentara solubila cu un rol esential in detoxifiere si mentinerea nivelului fiziologic al glicemiei si colesterolului.
De asemenea, Aloe Berry Nectar este o sursa binevenita de potasiu, mineral deficitar in alimentatia omului modern, dar extrem de important pentru sanatatea inimii si a sistemului nervos. Carenta potasiului din alimentatie poate determina aparitia disfunctiilor cardiace, pana la aritmie si moarte subita si, de asemenea, o hiperexcitabilitate neuromusculara, care poate conduce la oboseala cronica si alte complicatii care scad calitatea vietii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *