Tuica de prune de vanzare

17/08/2012 | Autor: | Posted in Vanzari

Pentru nimeni nu mai este un mister faptul ca bautura traditionalista este din ce in ce mai cautata la diferitele evenimente din viata omului, motiv pentru care Camara Zanelor Dregan va ofera posibilitatea sa gustati cele mai bune sortimente de tuica din nordul Romaniei.

Camara Zanelor Dregan este situata undeva in apropiere de Negresti Oas, locul in care se face palinca de 5 stele, atat de cautata de toata lumea, indiferent ca este vorba de cunoscatori sau amatori. Gustul, taria si prosmetimea sunt principalele calitati ale acestei bauturi, iar pentru acest lucru este necesar ca toate procesele pana la rezultatul final sa se faca cu mare atentie.

Pentru tuica de prune disponibila in Camara Zanelor se folosesc tehnologii noi de prelucrare a fructelor care confera bauturii o aroma speciala si fara adaosuri si o fac sa fie fara culoare, o calitate esentiala pentru o tuica proaspata, inainte sa fie pusa la pastrat. Fermentarea fructelor trebuie sa se faca in cazane din lemn sau vase din inox, in functie de tehnologia care se foloseste, iar distilarea se face in cazane de cupru la o concentratie alcoolica de maximum 70%.

Pentru a putea fi comercializata, tuica de prune trebuie sa o concentratie alcoolica minima de 40% si trebuie pastrata in vase de lemn, inox sau sticla.

Camara Zanelor Dregan va ofera o tuica adevarata de 5 stele din prune si nu numai, toate beneficiind de un proces natural, fara indulcitori sau coloranti.
Tot aici gasiti o gama variata de modele de sticla pentru aceasta bautura alcoolica traditionala, in care pot fi pastrate aceste sortimente de tuica si bineinteles pot constitui un cadou special pentru cineva drag, fie el amator sau un bun cunoscator al rachiului.

In galeria foto disponibila pe site, puteti vedea sortimentele de tuica dinsponibile aici, precum si numeroase modele de sticla in care poate fi pastrata.

Camara Zanelor Dregan va ureaza Pofta Buna!

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 17 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns