Tumorile canceroase si aloe vera

posted in: Nutritionism | 0

Orice terapie isi propune detoxifierea si curatirea organismului. Prin actiunea gelului de aloe vera de curatire si de eliminare a toxinelor sedimentate in organism, ajuta la refacerea sistemului imunitar si la regenerarea celulara si are efecte curative benefice asupra mucoaselor, vezicii biliare, ficatului, este diuretic, are efecte pozitive asupra activitatii intestinale (tonic), vindeca hemoroizii si ulcerele gastro-intestinale, reduce inflamatiile, are efect preventiv asupra aparitiei tumorilor. Se recomanda de asemeni in disfunctii ale sistemului nervos, alergii, astm bronsic, bronsita cronica alergica, infectii respiratorii, colite, boli ale rinichilor, reumatism, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, obezitate, angina, regleaza functia glandei tiroide, ulcerul varicos, probleme de vedere,(cataracta, glaucom, etc.), infectii urinare, probleme ale circulatiei sanguine la toate nivelele si eliminarea toxinelor din sange, prevenind astfel accidentele cerebrale si infarctul, previne depunerea de calciu in articulatiile cronic inflamate; ajuta la tratarea arsurilor diminuand durerile si impiedica aparitia complicatiilor.

Are un rol important in arsurile provocate de radiatiile nucleare. Efectul terapeutic a fost demonstrat si in probleme ale pielii : seboree, eczeme, psoriazis, micoze, eruptii cutanate, etc.

Reduce concentratia glucozei din sange la diabetici (potrivit revistei „Hormone Research”), sase pacienti cu diabet noninsulinodependent au fost tratati cu gel de Aloe Vera timp de 14 saptamani, dupa care glucoza din sange s-a redus in medie cu 45% la toti pacientii, fara ca acestia sa piarda in greutate.

Reduce tumefactiile periarticulare de diverse etiologii. Aloe vera gel ajuta la prevenirea artritei si reduce inflarnatia articulatiilor deja afectate de boala, afirma un articol din „Journal of American Pediatric Association”.

De asemeni, aloe poate preveni reactiile autoimune, asociate anumitor forme de artrita, in care organismul isi ataca propriile tesuturi.

Efecte generale:

*** Imuno-stimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului

in cazul diferitelor alergii, astmului bronsic, bolilor imunitare, bolilor tumorale.

*** Detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului pana la nivel celular.

*** Regleaza metabolismul: in acelasi timp curata si alimenteaza organismul cu cele mai

importante si indispensabile substante nutritive, previne depunerea calciului pe articulatii,

stimuleaza regenerarea tesuturilor in afectiuni ale pielii, varice, ulcer de gamba, ulcer varicos, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal, probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros, regenerarea ficatului si a celorlalte organe interne.

*** Bolile cardio-vasculare: arteroscleroza, scleroza multipla, scade colesterolul, hipertensiunea si glicemia ridicata.

*** imbunatateste starea fizica si psihica: depresii, stress, tulburari de somn, detoxifierea

organismului de alcool , tutun si droguri, in perioadele de convalescenta dupa nastere, operatii, boli, asigurand o conditie fizico-psihica generala foarte buna, fortifica organismul, fiind in acelasi timp un:

– Hepatoprotector

– Astringent, analgezic

– Antiinflamator, antibacterian, antiviral

– Germicid, fungistat, antihelminric

– Contracareaza reactiile adverse ale chimioterapie!

– Este cel mai bun „pansament gastric”, contribuie la restabilirea florei bacterienedigestive

– Controleaza raspandirea Candidei

In cazul in care un pacient este dependent de o anumita medicatie, Aloe Vera Gel este un ajutor fantastic, deoarece el potenteaza efectele unor medicamente, astfel incat in 2-3 luni, cu acordul medicului curant, se poate scadea doza de medicament.

Recomandari:

Se recomanda in cure de minimum doua luni. Poate fi consumat si timp de 6 -12 luni, in functie de starea de sanatate si rezultatele analizelor de laborator. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important consumul a minimum 2,5 l lichide pe zi (ceaiuri, sucuri naturale, supe, apa plata/minerala). Produsul se comercializeaza in flacoane de 1 litru si se administreaza zilnic 30-100 ml (pana la 250 ml/zi in cazul unor boli foarte grave).

Pentru mai multe detalii despre modalitatile de achizitionare ale produselor pe baza de aloe vera, si in special pentru Aloe Vera Gel click AICI…

Startseite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *