Turismul romanesc pentru turistii straini

posted in: Cazare | 0

Odata cu trecerae iernii, observ ca zona Brasovului si a Poienii Brasov, incet, devine o zona vizitata de turisti, nu foarte numerosi dar care par sa aprecieze zona din ce in ce mai mult. Apreciere care se intinde chiar si pe timpul verii, datorita frumusetii orasului Brasov, dar cat si pentru bogatia naturii si a aerului curat din aceasta zona.

Straini sunt din ce in ce mai atrasi de locurile in care se pot practica sportutrile de iarna si, ca urmare incep sa fie la mare cautare ofertele de cazare in Poiana Brasov. Desi acesta zona nu se compara cu ele din Austria sau Franta, acesta mica oaza romanesca acceptat de straini si-a castigat, de-a lungul timpului, un renume foarte bun, in special datorita aproprierii de capitala tarii.

Pe timp de vara este mult mai usor sa gasesti cazare in Poiana Brasov, dat fiind faptul ca atentia turistilor se indreapta mai mult spre orasele de pe litoral, decat spre cele de la munte. In timpul verii, Poiana Brasov va delecta cu privelisti superbe, puteti face trasee montane, daca aveti mare atentie la ursi, sau puteti merge sa calariti si sa admirati cai de rasa, la Centrul de Echitatie Poiana Brasov.

Pe timp de iarna, insa, este mai greu sa gasiti cazare Poiana Brasov, deoarece aceasta statiune este recunoscuta pentru calitatea zapezii de pe partii si pentru conditiile pe care le ofera iubitorilor de schi. Aici exista mai multe partii pe care atat cei mari, cat si cei mici, pot invata sau practica la nivel profesional schiul: Partia de schi Sulinar, Partia de schi Subteleferic, Partia de schi Stadion, etc. Fiecare dintre acestea are lungimi diferite si este destinata unui anume tip de schi, dupa preferintele celui care are cazare Poiana Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.