UBERhause – Proiectare Executie CONSTRUCTII

posted in: Casa si Gradina | 0

Dacă ştii cum să-ţi mobilizezi energiile, a-ţi ridica propria casă nu mai este o aventură.

Totul pleacă de la o idee pe care e bine să o discuţi cu un arhitect care ştie să te asculte, te înţelege şi te ajută să dai viaţă visului tău. El te poate sfătui cum să îţi alegi terenul potrivit, care ar fi proiectul de casă adecvat nevoilor tale şi tendinţelor actuale, cum poţi valorifica la maximum, prin poziţionare, lumina naturală şi căldura soarelui, cum s-ar putea organiza cel mai bine, din punct de vedere funcţional, spaţiul interior.

UBERhause ofera posibilitatea unor interventii minore asupra proiectului, modificari care se efectueaza o singura data gratuit pe parcursul derularii contractului. Daca apar alte modificari asupra proiectului initial, in functie de amploarea acestora, de implicatiile asupra structurii de rezistenta a constructiei proiectate si de volumul de munca necesar, pot interveni costuri suplimentare.

Tot arhitectul îţi va propune soluţii estetice care să te facă să te simţi bine la tine acasă şi îţi va recomanda materiale pentru o casă eficientă şi economică. Nu te aventura să construieşti cu mult peste ceea ce îţi poţi permite sau îţi trebuie cu adevărat.

Un sfat poate fi bun oricand, dar mai ales atunci cand urmeaza sa iei decizii importante, cum ar fi cea privind achizitia terenului pe care se va construi casa visurilor tale.

Analiza indicatorilor urbanistici (POT – procentul de ocupare a terenului, CUT – coeficientul de utilizare a terenului, retragerile minime fata de limitele terenului), a inclinarii, orientarii cardinale, a caracteristicilor geotehnice ale terenului, a vecinatatilor, a functiunilor diverselor componente ale constructiei, toate acestea coroborate cu imaginea ta generala cu privire la constructia pe care ti-o doresti ne pot ajuta sa conturam impreuna liniile mari ale viitorului proiect.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a programa o intalnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *