UMO Serv aniverseaza 18 ani de activitate

posted in: Comunicate de presa | 0

Focsani – 1 Noiembrie 2011

UMO serv aniverseaza astazi 18 ani de activitate, perioada in care a avut un rol definitoriu in crearea si dezvoltarea pietei de servicii de paza si protectie atat in Vrancea cat si in tara, oferind siguranta si lansand mereu produse noi pentru a asigura permanent un sistem integrat de securitate clientilor sai.

Fondata in 1993 de Marius Ulmeteanu, compania a realizat o crestere solida de la an la an, devenind cea mai importanta societate de paza din judetul Vrancea, performanta confirmata de premiile obtinute in topul Firmelor Vrancene de-a lungul tuturor acestor ani.

Daca la infiintare UMO serv debuta in afaceri cu cativa angajati pentru obiectivele pazite, astazi compania a devenit una de renume, oferind servicii integrate de securitate in Focsani si in tot judetul Vrancea, dar si cu un punct de lucru in Bucuresti.
In toti acesti ani compania s-a bazat permanent pe urmatoarele valori: seriozitatea, responsabilitatea si competenta. acestea au fost un ghid pentru toti angajatii, pentru construirea de relatii bazate pe incredere cu clientii, colaboratorii si comunitate.

UMO serv este o companie specializata care ofera servicii de paza umana si securitate electronica, cu personal calificat si bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranta in conditii deosebite de profesionalism. Gama serviciilor cuprinde: paza umana pentru obiective, bunuri sau valori si asigurarea ordinii, achizitionarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate (antiefractie, antiincendiu, supraveghere video, control acces, automatizari), monitorizare si interventie rapida inarmata, transportul valorilor, cursuri de atestare profesionala si garda de corp.

www.umoserv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.