Categorii
Vanzari

Un cadou original, va rog

Vin sarbatorile de iarna si o data cu ele vine si luna cadourilor, in care, atat tu, cat si cei dragi tie vor primi cadouri, dintre cele mai diverse. Produsele cosmetice, parfumurile sau dulciurile nu vor lipsi nici anul acesta din ghetute sau de sub brad, iar daca te-ai saturat de ele (atat sa le primesti, cat si sa le daruiesti), atunci propune-ti sa incepi o miscare de schimbare a cadourilor si opteaza pentru ceva orginal. Renunta la mersul la magazinul de cadouri, caci pana la urma acolo merge toata lumea, deci nu vei gasi un lucru unicat, un lucru care sa fie reprezentativ pentru persoana careia ii vei face un cadou. Asadar, ia o foaie si un pix si noteaza care sunt pasiunile si care sunt lucrurile care ii plac celui drag, iar mai apoi trage o linie si gata, vei avea raspunsul. In cazul in care nici dupa ce ai facut asta nu ai nicio idee, atunci iti oferim noi cateva, caci poate iti vor prinde bine. Daca persoana careia vrei sa ii daruiesti cadoul:

•iubeste pisicile (si detine si pisici), atunci un calendar cu pisicile ei ar fi mai mult decat minunat;
•bea ceai sau cafea, iar cana preferata ii este ciobita, personalizeaza cana cu o imagine reprezentativa;
•programeaza, ii place desenul sau o anumita trupa, opteaza sa personalizezi un tricou, de care sa se desparta cu greu;
•isi uita mereu memory stick-ul, atunci ia-i unul aparte, care sa il reprezinte si pe care sa nu il mai uite pe ici pe colo;
•foloseste mouse-ul si nu vrea sa foloseasca inca trackpad-ul, atunci opteaza pentru un mousepad aparte.

Si, cum, cu siguranta esti mai tot timpul pe fuga, atunci deschide un site de obiecte promotionale si personalizate si uita-te peste oferta pe care ti-o pun la dispozitie si plaseaza comanda cu produsul personalizat pe care il vei dori. Mai apoi, nu va trebui decat sa mai cumperi decat hartie speciala de impachetat cadouri si gata, ai scapat de stresul lunii cadourilor si ai reusit sa optezi si pentru originalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *