Un oras sigur cu camere de supraveghere amplasate corect

posted in: Casa si Gradina | 0

 Cum am putea sa ne simtim intradevar siguri intr-un oras. In primul rand daca orasul are instalate camere de supraveghere in locurile unde dorim noi sa ne simtim siguri.

Putem afirma ferm că locuitorii unui oras stabilesc cererea acestui oras de a investii in camere de supraveghere. Gândiți-vă la ajutorul posibil pe care inregistrarile colectate de la camere de supraveghere il dau cu privire la o infractiune si ajuta la rezolvarea acesteia. Aceste imagini pot dovedii orice infractiune, sau jaf sau chiar si crima indiferent de zi sau noapte. Camere de supraveghere au rezolvat mistere mari cu privire la tot felul de retele de traficanti de droguri sau prostitutie.

Cu toate acestea, pentru a acumula toate beneficiile pe care le aduc camere de supraveghere, nu se poate ignora faptul ca plasarea camerelor de supraveghere perfect este factorul decisiv. Daca plasati camerele dumneavoastra in zonele corespunzatoare este posibil sa inregistrati chiar si cel mai mic incident .

Exista cateva zone importante unde ar trebuii sa ai camere de supraveghere

Intrarea si iesirea magazinelor de vanzare cu amanuntul.

Amplasarea de camere de supraveghere la intrare si la iesire va poate ajuta cel mai bine in inregistrarea infractorilor care intra si iasa. Astfel veti avea posibilitatea sa inregistrati o imagine a fetei infractorului. Deci dupa ce vedeti actiunile infractorului pe camerele de supraveghere generale, ii veti putea vedea si fata foarte clar la iesirea din magazin. Asigurati-va ca in zona in care plasati aceste camere de supraveghere este iluminata suficient si corect pentru a surprinde imagini clare.

ATM-uri, mall-uri, case de bilete, schimb valutar, etc: Amplasarea camerelor de supraveghere la Bancomate, mall-uri, comercianti de bijuterii, schimburi valutare etc, poate ajuta enorm la securitatea cumparatorilor. Adevarul este ca tranzactiile publice sunt predispuse la incidente, cum ar fi jefuirea unui magazin, sau amenintarea vanzatorilor, furtul din buzunare, Camere de supraveghere ascunse ar putea sa va ajute sa prindeti totul pe inregistrare si sa le prezentati la politie. Inaltimea aproximativa a camerelor de supraveghere trebuie sa fie intre 1,5m si 1,8 metri in interiorul incintei pentru a putea captura imagini perfecte pe camere de supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *