Un scaun revolutionar pentru birourile 2.0

posted in: Mobilier | 0

Ai nevoie de un scaun ergonomic care să îți ofere suport pe tot parcursul zilei de lucru? Noi am găsit modelul potrivit: scaunul 30.11.48, a fost special conceput pentru a oferi o experiență de neuitat angajaților cu ambiție.

Modelul de scaun 30.11.48 se caracterizează printr-o singură manetă care operează trei funcții diferite:

– reglarea înălțimii scaunului;

– translație șezut: permite ajustarea șezutului față-spate oferind susținere constanta;

– reglarea spătarului „Up-Down”: sistem de ridicare/coborâre a spătarului și blocarea acestuia în diferite poziții.

Conceptul de design al acestui scaun încorporează și o tetieră interactivă, multi-direcțională, care ajuta la relaxarea mușchilor gâtului și a umerilor. De asemenea scaunul beneficiază de un sistem lombar tridimensional care oferă suport complet zonei lombare, datorită mișcării dinamice, și posibilității de ajustare conform nevoilor utilizatorului.

O altă dotare tipică modelului este perna șezutului care are încadrată o zonă specială numită „presiune zero” reprezentată de niște cercuri reprezentative. Datorită acesteea greutatea corpului utilizatorului este distribuită uniform pentru a oferi confort și suport maxim.

Ah, și brațele! Cu un reglaj 2D acestea oferă posibilitatea de ajustare sus, jos, în unghi, și adâncime, perfect pentru a găsi poziția potrivită anatomiei și nevoiei individuale, confortul fiind îmbunătățit considerabil datorită padurilor moi.

Se pot adapta ușor diferitor ambiente datorită disponibilității celor trei cadre diferite de culori alb-aluminiu, negru-aluminiu ori negru integral dar și a gamei largi de materiale cu care acesta poate fi personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *