Un serviciu inteligent oferit de UMO Serv – controlul accesului si pontajul

posted in: Servicii | 0

Sistemele electronice de control acces si pontaj au devenit din ce in ce mai populare printre sistemele de protectie si securitate implementate de catre companii, firme si cladiri de birouri. Un astfel de sistem verifica accesul fizic dintr-o anume zona sau intrarile/iesirile pe anumite usi, si in acelasi timp da posibilitatea proprietarilor sau managerilor de a tine in evidenta miscarea angajatilor sau a persoanelor straine.

Modalitatile obisnuite de acces constau in usi care se inchid cu cheia sau lacate. Insa tehnologia a avansat si a imbunatatit considerabil aceste modalitati. Astazi majoritatea sistemelor de acces sunt electronice, utilizand carduri de acces sau chei virtuale.

Beneficiile unui sistem electronic de control acces sunt multiple si strans legate de siguranta, utilitate si flexibilitate. Cu un astfel de sistem instalat se elimina nevoia de avea mai multe incuietori si chei. Beneficiarul poate seta sistemul electronic astfel incat poate fi acordat acces separat pe fiecare usa in parte, fiind stabilit astfel cine poate avea acces intr-o anumita zona sau cand se poate intra sau iesi din acea zona.
Unul dintre cele mai importante aspecte ale sistemelor electronice de control acces este plusul de securitate pe care il aduce. Cheile obisnuite pot fi copiate si dublate cu usurinta, in schimb ce cartele electronice de acces nu pot fi copiate si pot da informatii asupra persoanei care a folosit-o si cand anume.

Controlul accesului este utilizat cu precadere in institutii, cladiri mari de birouri sau fabrici, fiind obligatoriu pentru banci, case de schimb valutar, case de amanet si alte domenii de activitate unde se depoziteaza valori importante. Avantajele sale, in schimb, il fac potrivit si pentru activitati comerciale mai mici, pentru case de locuit sau apartamente, pentru ca este o varianta optima de a spori securitatea si siguranta casei si a familiei noastre. Sistemul electronic de control acces poate fi completat excelent de celelalte servicii de paza si protectie.

In cazul sistemului de control acces si pontaj se pot identifica usor orele de intrare/iesire din unitate sau resedinta, sistemul putand determina cu exactitate durata stationarii in zona respectiva a unei persoane. Este foarte util pentru societatile private, in care proprietarii pot determina numarul orelor de munca al angajatilor: pontajul pe o luna de zile generat de un raport electronic, fie ca societatea are 10-20 sau 1000-2000 de angajati. Avantajele unui astfel de sistem din de eliminarea unor costuri legate de persoana care supravegheaza accesul, se elimina condica de prezenta, se poate supraveghea printr-o camera video sa nu fie trecute prin senzor mai multe cartele de acces de acelasi angajat.

UMO Serv ofera cele mai performante sisteme de control acces si pontaj, fiind in pas cu noile tehnologii din domeniu, aducand permanent clientilor sai un plus de siguranta,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *