Unde gasim femei pentru barbati adevarati?

posted in: Matrimoniale | 0

Unde gasim femei pentru barbati adevarati?

Se tot vehiculeaza ideea ca pe internet sau siturile matrimoniale si sociale, nu gasesti decat femei pentru sex eventual, dar despre barbati pentru femei adevarate, nu prea se spune. Probabil si din cauza faptului ca femeia este si a fost asociata mereu cu frumusetea, chiar daca mai sunt si unele femei mai putin frumoase, pe scurt frumusetea este specifica femeilor, adica este adevarata.

Revenind la intrebarea noastra si anume care sunt locurile unde gasim femei pentru barbati, am sa va raspund printr-o intrebare. Oare locatia conteaza?

Raspunsul este specific afacerilor imobiliare, evident ca da, conteaza. Atunci care este locatia ideala?

Sa incepem cu partea reala, adica offline. Eu cred ca femei bune gasesti in cluburi, asta referindu-ne strict la fizic, nu inseamna ca sunt si de calitate. Desigur, ca femei frumoase mai gasesti si la o petrecere privata, la opera, la teatru, la facultate, in multe locuri. Ideea este ca procentajul de femei bune este mai mic in anumite locuri, precum teatrul sau opera. Teatrul si opera nu e apanajul femeilor frumoase.

Poate ar fi mai interesant sa ne orientam catre prezentarile de moda, unde procentajul poate fi mai mare.
Dar, m-am intrebat mereu, de ce acolo unde este distractie, gasesti femei bune intr-un procentaj mult mai mare decat la teatru sau opera.

Totusi nu cred ca rasounsul este capacitatea intelectuala a femeilor frumoase versus urate.

Un alt loc unde poti intalni femei bune este la sala de sport. Evident ca trebuie sa fie una renumita, nu o sala de sport de cartier.

Deci, am putea concluziona ca femei frumoase, intr-un procentaj mare, ,gasim la salile de sport si cluburi. Distractia e mare si femeile pentru barbati adevarati nu pot rezista tentatiei de a veni si gasi un toreador. Banuiesc ca atitudinea unui toreador este necesara pentru a fi considerat un barbat adevarat.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui niste toale interesante sau de club pe tine si sa-ti iei o atitudine de cuceritor.

Insa, datorita internetului siturilor sau retelelor sociale si matrimoniale, este mult mai usor sa depistezi femei bune. Partea interesanta este ca pe internet iti dai seama dupa o conversatie de catvea minute daca este buna si la suflet .

Partea interesanta pe retelel sociale sau siturile matrimoniale, este recomandarea. Daca aveti un prieten sau o amica in comun, deja ai cateva puncte in plus si poti purcede mai usor ca barbat adevarat.
Restul tine de capacitatea ta de comunicare si atitudine. Asta face diferenta si la femei pentru barbati adevarati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.