Unde ne cazam in Baile Felix?

posted in: Cazare | 0

cazare baile felixBaile Felix este o statiune balneo-climaterica aflata la cale de 10 kilometri de Oradea. Este un loc foarte frecventat de turisti, care vin acolo atat pentru a avea parte de o vacanta linistita, dar si pentru proprietatile apelor termale. Chiar daca Baile 1 Mai sunt mai apropiate de Oradea, conditiile jalnice de acolo imping majoritatea turistilor catre Felix, acolo unde atat serviciile, cat si conditiile de cazare sunt substantial mai bune.

Daca vorbim despre cazare in zona, trebuie sa stiti ca exista destul de multe hoteluri in statiunea Baile Felix: exista unitatile Poienita si Mures de cate 2 stele, dar si hoteluri de lux de 4 stele, cum ar fi International sau President. Bineinteles, exista si alte unitati de cazare in zona, ea clasandu-se pe pozitia a doua in topul celor mai vizitate statiuni din tara imediat dupa litoral, insa cele amintite mai sus sunt baza, fiind cele mai incapatoare.

 

Hotel International Baile Felix

A fost reamenajat complet in 2007 si a fost adus la standarde de 4 stele. Are feedback foarte bun din partea turistilor, care il aleg pentru faptul ca are preturi decente pentru o unitate de cazare de 4 stele si, totodata, are un centru spa ultramodern, fiind singurul loc din tara care are marca de calitate Eurospa Med. In plus, spre deosebire de multe alte locuri de cazare, acesta are si camere special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati, lucru care atrage un mare plus la capitolul imagine.

 

Hotel President

 

Hotelul are nu mai putin de 92 de camere, din care cea mai mare parte se afla in aripa finalizata in 2011. Este incadrat tot in categoria de 4 stele si, la fel ca precedentul, are propriul centru de sanatate, loc in care oricine vrea sa incerce kinetoterapie sau hidroterapie este binevenit. Tot acolo mai au loc sedinte de masaj terapeutic, de termoterapie si magnetoterapie, toate tratamentele fiind facute sub atenta supraveghere a unor persoane calificate, printre care si doctori cu zeci de ani de experienta.

Maimulte informatii despre unitatile de cazare din Romania se pot citi pe http://www.activinfo.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *