Unele dintre cele mai frumoase saloane de evenimente din Bucuresti

Pentru a va organiza evenimentul dorit o sa va trebuiasca un salon de evenimente din Bucuresti, care sa fie pe placul dumneavoastra. Pentru a va face botezul, nunta, cununia sau majoratul vostru sa fie mai special, ar tebui sa alegeti cu atentie locatia acestuia. Noi va vom prezenta cateva saloane de evenimente din Bucuresti care poate o sa va fascineze si o sa va faca sa le alegeti.

Cele mai frumoase saloane din Bucuresti

NoName Events este un salon de evenimente unic din Bucuresti. Acesta are cele mai mari nevoi ale unei locatii de lux, acesta fiind in acelasi timp potrivit pentru o varietatea larga de clienti. NoName Events este locatia in care veti afla armonia intre relaxare si distractie, cadrul perfect al fiecarui eveniment din viata ta.

Intr-o locatie cu totul diferita, iar noi va putem pune la comanda o intreaga logistica, personal bine calificat, consiliere de inspiratie, pentru a  face o tema de nunta artistica uimitoare, romantica si unica pentru o zi memorabila pe care si-o vor aminti toti oaspetii cu placere.

salon de evenimente Bucuresti

Care pot sa fie cheltuielile unei nunti

Cateva dintre cele mai folositoare sau necesare elemente ale unei nunti sunt: localul, foto-video si decorul. Pretul restaurantului este cea mai inalta parte din bugetul unei nunti. In momentul rezervarii, va trebui sa dati un avans simbolic sau un procent  din costul final, adica in jur de 30-50%.

In partea in care dumneavoastra doriti un local exclusivist la care va trebui sa platiti pretul complet al meniului pana la data prestabilita. Desigur, sunt si alte sali de nunti care percep un cost suplimentara pentru inchirierea acestuia. In cazul in care doriti ca evenimentul dumneavoastrasa aiba loc intr-un local nonconformist,  presupune niste costuri auxiliare, adica generator de lumina, toalete, inchiriere mese, scaune.

Sumele unei nunti nu se opresc doar la petrecere, adica mai pe scurt meniul restaurantului, tiparituri pentru nunta,  transport, muzica, dar ele au si preturile pentru cununia civila dar si religioasa, inele, vestimentatie mireasa dar si costumul mirelui.

Despre cheltuielile oficiale

Cheltuielile oficiale sunt cam normale, indiferent de orasul in care va aflati dumneavoastra. In Bucuresti, nu te va costa nimic sa mergi la starea civila fata de alte orase in care se practica taxe modice, care solicita o suma decenta pentru oficializarea cununiilor in afara programului sau in weekend

Pentru biserica, preturile incep de la 500 RON la bisericile de cartier si ajung si la 1 500 RON la cele mult mari, adica din centrul orasului. Daca nu vrei sa te cununi religios, dar vrei totusi o ceremonie care sa va marcheza intr-un fel momentul, poti sa angajezi un oficiant umanist. Costurile sale se invart in jurul unui pret de  1200-1500 RON.

Pentru mai multe detalii intra pe site-ul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *