Unelte si scule care nu trebuie sa iti lipseasca

posted in: Casa si Gradina | 0

Pentru a gestiona cu succes activitațile de intreținere sau reparare a casei tale, ai nevoie de un de scule și unelte.

Indiferent daca ești o persoana experimentata sau doar incepator,aceste unelte sunt esențiale si iți vor facilita munca și totodata iti va oferi certitudinea ca poți face fața cu brio oricarei situații de repara/modifica ceva la casa ta.

Mai jos veti gasi selecție de scule și unelte pe care le recomandam oricarei persoane sa le aiba acasa:

Setul de șurubelnițe:

Un set de șurubelnițe cu capete variate este indispensabil din orice trusa de scule si unelte. Cu ajutorul lor, vei putea strange sau desface suruburile de la diverse obiecte:mobila, electrocasnice,jucarii si multe altetele.

Asigura-te ca ai cumparat șurubelnițe cu capete plate,in cruce,in stea,de diferite dimensiuni, pentru a acoperi toate optiunile posibile.

Ciocanul:

Un ciocan de dimensiuni medii și de calitate trebuie sa fie disponbibil oricand in orice locuinta. Daca nu ai deja unul cumparat atunci un model care sa fie confortabil cand il folosesti și cu o greutate potrivita pentru tine. Ciocanul te va ajuta sa bati cuie, sa montezi rafturi sau sa repari diverse obiecte din lemn.

Ruleta:

O ruleta pentru o masurare precisa te va ajuta in foarte multe situatii,fie ca vrei sa faci amenajari interioare,sa montezi un tablou pe un peretee sau sa masori un spațiu pentru a fixa un obiect nou.Opteaza pentru o ruleta rezistenta,cu o lungime de cel puțin 5 metri,care sa iti ofere masuratorile de care ai nevoie.

Set de chei:

Atunci cand ai nevoie de strangerea sau desfacerea a șuruburilor sau a piulițelor, un set de chei fixe și inelare este tot ce ai nevoie. Pentru a fi siguri ca puteti strange cat mai multe tipuri de suruburi cumparati un set de chei cu cate mai multe modele.

Ferastraul:

Iti este de folos atunci cand ai nevoie sa tai diverse materiale din lemn, metal. Poți sa alegi intre a cumpara un ferastrau manual sau unul electric, totul in funcție de necesitațile tale și de frecvența cu care vei folosi aceasta unealta

Drujba:

Daca ai o gradina sau o proprietate cu arbori, o drujba poate fi o investiție destul de buna.Cu ajutorul ei vei putea taia crengile sau chiar pomi daca este necesar.

Mașina de gaurit:

O mașina de gaurit este aprope nelipsita din orice casa, o poti folosi atunci cand ai nevoie sa dai diferite gauri in anumite materiale(lemn, metal, plastic, etc.)

Foarfeca pentru gradinarit:

Locuiesti la curte si ai un spatiu verde in jurul casei tale,o foarfeca pentru gradinarit este de mare ajutor.

Poți taia crengi, ierburi ori plante intr-un mod rapid, eficient dar mai ales precis. Cumparat-ti o foarfeca cu lame ascuțite, material rezistent și un maner confortabil pentru ati usura munca in gradina.

Capsator pneumatic:

Face parte din acele scule pneumatice care te ajuta aplicarea de decoratiuni interioare, fixare de mobilier, canapele, etc

Boloboc:

Te va ajuta sa montenzi corect diferite obiecte cum ar fi rafturi, tablouri, dulapuri, etc.Opteaza pentru un boloboc cu bula de aer si lungimea potrivita pentru a face masuratori exacte.

Maștile de protecție și echipamentul de siguranța:

Nu uita sa incluzi in trusa ta de unele, scule si accesorii și maștile de protecție, ochelari de siguranța sau manuși. Acestea te vor proteja de potentialele accidentele minore in timpul utilizarii uneltelor si sculelor.

Investește in calitate și asigura-te ca respecți intotdeauna masurile de siguranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *