Categorii
Arhitectura

Usi de sticla interior pentru o casa sigura si luminoasa!

Există insa o mare varietate de usi de sticla ! Usile de sticla pot fi executate într-un canat sau doua canate. Chiar si usile din lemn vitrate pe jumate au inceput sa fie inlocuite cu usi de sticla pentru a forma spatii vitrate cat mai mari.

Usile de sticla interioare sunt un mod perfect de a transfera lumina dintr-o cameră in alta. Înlocuirea unei uşi de interior existente cu un tip usa de sticlă este un mod excelent de a face upgrade asupra aspectului interior al casei. În mod tradiţional, intr-o casa se folosesc mai ales usi furniruite de esenta tare.

Magazinul online www.usi-interior.eu are in prezent in stoc numeorase modele de usi de sticla, in diferite modele fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, conform normelor europene de siguranta prevazute!
Iata cateva modele de usi de sticla existente in magazinul online cu care iti poti decora casa pentru acest inceput de Primavara intr-un stil absolut inedit si ultramodern!

Modelul de usa Amber 9 de sticla marca Invado este un model modern de usa de sticla clara, ce poate fi facut la comanda cu sau fara model si poate avea toc de lemn sau toc metalic in functie de necesitatile sau preferintele clientului!
Pretul unei astfel de usi de sticla porneste de la suma de 400 de euro si variaza in functie de marime si preferintele tocului! Preturile usilor de sticla existente in magazinul online includ foaia de usa cu broasca, manerele si balamalele!

Siguranta Usilor de sticlă este importanta. Usile cu sticla complet vitrate sau vitrate partial necesita sticlă de siguranţă. Există două tipuri de sticlă securizată. Primul este călit (sau temperat), care este mai puternică decât sticlă standard. Al doilea este din sticlă laminată, care constă din două geamuri cu un strat de material plastic între ele. Ambele sunt rezistente la impact, dar se pot rupe în continuare.

Dacă se sparg, usile din sticlă călită se vor sparge in bucati mici, în timp ce usile din sticlă laminată vor fi sustinute de către stratul de plastic. Ambele tipuri reduc riscul de rănire. Instalarea usii de sticlă de siguranţă este o conditie obligatorie pentru spatiile expuse sau care adapostesc obiecte sau lucruri de valoare, dar care impun si un design deosebit si exclusivist!

De Emanuela Negura

Copywritter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *