Usi de sticla rezistente la foc de clasa inalta!

posted in: Arhitectura | 0

Sticla rezistenta la foc are renumite proprietati, prima caracteristica a unei usi de sticla rezistente la foc tip El este ca are capacitate de protectie atat la fum cat si la foc sau temperaturi mari, in acelasi timp oferind o izolare termica ridicata fata de focar!
O scurta definitie a acestui tip de sticla ar fi ca sticla rezistenta la foc clasa El este o sticla de tip multistrat ce are in compozitie 2 sau mai multe foi securizate care adapostesc intre ele un gel transparent cu proprietati deosebite care intra in reactie la o anumita temperatura!
Aceasta tehnologie dezvoltata de Glassexpert si introdusa pe piata din Romania prin produse de exceptie precum: usa de sticla rezistenta la foc, geam termic, balustrade sau vitrine sau mobilier sticla vine acum imbunatatita pentru ca siguranata imobilului tau sau a spatiului in care tu iti desfasori activitatea sa fie asigurata si permanent imbunatatita!
In arhitectura, sticla devine din ce în ce mai importanta, nu numai din cauza transparentei sale dar mai ales datorită proprietăţilor sale tehnice multiple. Aplicatiile acestei sticle sunt variate fiind folosita in cazul proiectelor in care se cere protectie la foc pentru iesirile de urgenta, caile de evacuare, usi antifoc, coridoare, partitionari, fatade, etc!
In combinatie cu sticla pentru pardoseala se poate folosi ca si pardoseala cu protectie la foc datorita solidificarii gelului termo-reactiv. Ca orice material, prelucrarea şi utilizarea necorespunzătoare poate duce la daune care necesită evaluare de către un expert in domeniu.
Un astfel de grup de experti autorizati recunoscuti pe plan international se afla in cadrul Institutului pentru Tehnica Sticlei- IGA. Scopul grupului de experţi este de a discuta şi de a introduce criterii standard de evaluare şi a metodelor de evaluare pentru tipurile comune de daune.
Grupul de experţi nu desfăşoară nici un fel de interese de afaceri.
Scopul activităţii sale este mai degrabă pentru a obţine mai multă siguranţă în evaluarea şi evaluarea cazurilor de daune, care au fost parţial obiectul de discuţii controversate până în prezent.
Glassexpert este compania care aduce in contributii si inovatii in fiecare an, in industria sticlei. Aici vei gasi produse pentru interiorul casei, sau al spatiului dorit spre a fi renovat sau construit intr-o maniera ultramoderna! Te asteapta o echipa de experti si o gama larga de produse de ultima generatie, de o calitate exceptionala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *