Usi Garaj Iasi

14/11/2011 | Autor: | Adaugat in categoria Vanzari

Stau la bloc si am parte si de necazuri, si de beneficii. Costuri mai mici decat daca as sta la casa, mai ales in oras, insa confortul este proportional cu costul.

In afara de locuinta propriu-zisa, odata cu domiciliul la bloc, mai apare o problema: lipsa locurilor de parcare. Cuvintele astea se unesc atat de des pentru a ne strica ziua, la televiziune, in presa scrisa si in discutiile de pe strada, incat par ca si-au tocit lama cu care ne zgreptzane creierii.

Nu e asa, pentru ca in fiecare seara cand vii acasa si-n fiecare dimineata cand iti gasesti inca odata masina zgariata, nervii isi reocupa spatiul lor.

Asadar m-am intrebat de multe ori de ce mai sunt nervosi, in afara de lipsa banilor, cei care stau la casa. Am avut ocazia sa aflu.

Desigur, scapa de o serie de probleme, dar apar altele. Totusi, rezolvabile.

Apare nevoia de un garaj. Uneori, acesta este deja construit, nu ai nevoie decat de o usa sigura si usor de utilizat. Daca te interesezi, afli ca exista doua mari tipuri: usi sectionale si usi de tip rulou. Calitatea sistemului de inchidere / deschidere este desigur, cel mai important aspect.

O problema corelata cu cea de mai sus este nevoia de automatizare a portilor. Saltul de la portile pe care trebuie sa le deschizi personal, dupa ce cobori din masina, uneori in ploaie, iar alteori lasand masina perpendicular pe sosea, pana la porti automate, pe care le deschizi cu telecomanda….este la fel ca trecerea de la vechiul TV alb-negru, caruia trebuia sa-i apesi butoanele sa treaca de la un canal la altul, la nelipsitul aparat cu telecomanda.

Sa recunoastem – fie ca sunt porti batante sau culisante, in functie de spatiu, automatizarea lor te transporta din secolul trecut in modernitate.

Atat pentru automatizarea portilor, cat si pentru achizitia de usi garaj, puteti apela la Usi-Garaj-Iasi, oriunde ati locui in Moldova.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 13 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …