Usi Garaj Iasi

posted in: Vanzari | 0

Stau la bloc si am parte si de necazuri, si de beneficii. Costuri mai mici decat daca as sta la casa, mai ales in oras, insa confortul este proportional cu costul.

In afara de locuinta propriu-zisa, odata cu domiciliul la bloc, mai apare o problema: lipsa locurilor de parcare. Cuvintele astea se unesc atat de des pentru a ne strica ziua, la televiziune, in presa scrisa si in discutiile de pe strada, incat par ca si-au tocit lama cu care ne zgreptzane creierii.

Nu e asa, pentru ca in fiecare seara cand vii acasa si-n fiecare dimineata cand iti gasesti inca odata masina zgariata, nervii isi reocupa spatiul lor.

Asadar m-am intrebat de multe ori de ce mai sunt nervosi, in afara de lipsa banilor, cei care stau la casa. Am avut ocazia sa aflu.

Desigur, scapa de o serie de probleme, dar apar altele. Totusi, rezolvabile.

Apare nevoia de un garaj. Uneori, acesta este deja construit, nu ai nevoie decat de o usa sigura si usor de utilizat. Daca te interesezi, afli ca exista doua mari tipuri: usi sectionale si usi de tip rulou. Calitatea sistemului de inchidere / deschidere este desigur, cel mai important aspect.

O problema corelata cu cea de mai sus este nevoia de automatizare a portilor. Saltul de la portile pe care trebuie sa le deschizi personal, dupa ce cobori din masina, uneori in ploaie, iar alteori lasand masina perpendicular pe sosea, pana la porti automate, pe care le deschizi cu telecomanda….este la fel ca trecerea de la vechiul TV alb-negru, caruia trebuia sa-i apesi butoanele sa treaca de la un canal la altul, la nelipsitul aparat cu telecomanda.

Sa recunoastem – fie ca sunt porti batante sau culisante, in functie de spatiu, automatizarea lor te transporta din secolul trecut in modernitate.

Atat pentru automatizarea portilor, cat si pentru achizitia de usi garaj, puteti apela la Usi-Garaj-Iasi, oriunde ati locui in Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *