Usi la preturi reduse cu 12,5%

posted in: Vanzari | 0

Magazinul online pentru case si gradini ofera in aceasta luna vizitatorilor sai usi la preturi reduse cu 12,5%. Usile de interior pot fi achizitionate la preturi promotionale in cadrul magazinului 2u2me.ro. Usile sunt prezente intr-o gama variata de modele si culori. De asemenea acestea dispun de diverse dimensiuni, fapt ce contribuie pozitiv la satisfacerea diferitelor nevoi manifestate in randul cumparatorilor din piata.

Preturile reduse cu 12,5% se aplica usilor de interior ce sunt comercializate impreuna cu tocul, pervazul de toc, sildurile si balamalele. Oferta la aceste usi cuprinde de asemenea manerele usilor, broasca si cheile aferente. Usile pot avea dimensiuni cuprinse intre 600×2000 si 800x2000mm, putand fi adaptate atat la golurile de usa din apartamente cat si din alte tipuri de cladiri cum ar fi de exemplu cele destinate birourilor ori cele cu destinatie de locuit tip casa pe pamant.

Usile de interior incluse in oferta cu preturi mai mici cu 12,5% valabila in aceasta luna, au incorporate in centrul lor un geam mat. Geamul usilor de interior poate avea diverse forme si marimi. Totodata culorile pentru aceste modele de usi pot varia si ele, de la cires la nuc ori de la stejar pana la wenghe. Avantajul major al acestor usi este dat de faptul ca deschiderea lor poate fi ajustata in functie de dorinta beneficiarului.

Montarea usilor de interior cu geam este simpla si nu va solicita operatii suplimentare. In plus ofera mai multa flexibilitate in alegerea deschiderii. Astfel, in cazul acestor modele de usi deschiderea pe dreapta sau pe stanga a usii, inspre inainte sau inspre inapoi, va depinde doar de maniera in care se va monta tocul. Usile de interior oferite in cadrul magazinului la preturi mai mici cu 12,5% sunt realizate astfel incat sa reziste cu succes la solicitari mecanice sau procese de abraziune.

Magazinul online 2u2me ofera spre achizitie usi de interior la preturi promotionale in aceasta luna. Aplicarea discountului de 12,5% determina o scadere considerabila a pretului si ofera posibilitatea beneficiarului de reducere a costurilor la achizitie. Mai mult usile de interior propuse pentru discount de magazinul online pentru case si gradini, sunt prezente intr-o gama variata de modele si culori. Crearea de preturi avantajoase clientilor sai, reprezinta principala preocupare a magazinul online 2u2me.

http://www.2u2me.ro/64-articole-la-pret-redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.