Utilitate pavele

posted in: Gradina | 0

Pavelele creaza o multitudine de solutii de amenajare personalizate si diversificate prin culoare, forma si tipurile de suprafete disponibile. Pavelele dau o senzatie de liniste binefacatoare, nu necesita ingrijiri, sunt durabile,rezistente, estetice, usor de intretinut si refolosibile.

Pavajele sunt formate din pavele cu stratul de uzura alcatuit printr-o combinatie de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati variabile din fiecare culoare. Amestecul de culori se armonizeaza bine impreuna si dau o zona cu un amestec interesant si plin de viata. Aceste pavaje colorate alunga plictiseala si reinvie culorile din orice curte sau gradina, ajutand la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine plictisitoare. Pe langa aspectul estetic, folosirea pavelelor este folositoare, pentru ca nu se scufunda, nu se deformeaza si nu apar denivelari.

Montarea pavelelor poate fi realizata manual sau cu ajutorul echipamentelor, utilajelor specializate. Daca ati hotarat sa montati manual pavajele, este bine sa stiti ca aveti nevoie de: sfoara si tarusi din lemn, boloboc, ghilotina pentru ajustarea pavelelor si mai compactor.

Astfel este necesar sa utilizati incaltaminte profesionala cu bombeu metalic si manusi de bumbac. In al doilea caz echipamentele, utilajele specializate reduc timpul de montare a pavelelor. Ele pot monta si ridica mai multe straturi de pavele odata. Aceasta metoda de montare a pavelelor este benefica si datorita faptului ca intreruperile de trafic sunt de scurta durata, permitand deschiderea mai rapida a a cailor de acces.

Nu ezitati sa folositi pavaje cand este nevoie sa va imbunatatiti curtea gradina sau alta zona din proprietatea dumneavoastra.

Veti fi cu certitudine satisfacuti de lejeritatea in curatarea si mentinerea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *