Utilizeaza cu succes saci de vidat haine

posted in: Uncategorized | 0

Experienta mea cu sacii de vidat

Anul acesta mi-am propus sa devin mai riguroasa in ceea ce priveste organizarea si sortarea hainelor. Ideea a venit firesc dupa ce am realizat ca dressingul nostru este supraaglomerat: de multe ori imi este greu sa gasesc anumite lucruri pe care le caut, mi se intampla sa caut un pulover de iarna si sa dau peste o fusta subtire de vara. Pentru ca nu am o evidenta foarte clara a hainelor noastre, deseori ni se intampla sa gasim haine care au ramas mici sau pe care le-am purtat o singura data pentru ca am uitat de ele.

Am auzit in treacat despre saci vidat si am hotarat sa-i testez pe pielea mea… mai bine spus, pe hainele mele. Investitia nu a fost una exorbitanta, motiv pentru care a fost perfect justificata. Sacii de vidat costa foarte putin, sunt disponibili in mai multe marimi si mi-a placut ca ii poti refolosi.

Mi-am cumparat doar 2 saci de vidat de test. I-am probat si am fost uimita de rezultat.

Da, functioneaza!

Un teanc mare de haine „s-a dat peste cap” si in cateva secunde s-a facut mic.

Animata de rezultat, am comandat inca doua seturi de saci de vidat.

Iata observatiile mele daca vrei sa incerci si tu sa vezi cum functioneaza sacii de vidat:

  • Sacii sunt fabricati dintr-un plastic destul de rezistent, dar nu infailibil (nici nu avea cum). Ideea e sa-i feresti de cuie, ace, varfuri de cutit sau obiecte ascutite. Da, mie mi s-a intamplat sa sparg un sac. Chiar daca impunsatura a fost mica (cat un varf de ac), nu am mai putut refolosi sacul. Pur si simplu, privarea de aer nu mai functioneaza corespunzator.
  • Din experienta mea, sacii nu trebuie umpluti pana la refuz cu haine. In caz contrar vidarea poate sa nu fie eficienta. Ideea este sa lasi ceva loc pe margine pentru ca sigilarea sa se poate realiza in conditii bune. De aceea, iti recomand fie sa comanzi mai multi saci de vidat sau de diferite dimensiuni, fie sa te rezumi doar la cei pe care ii ai, fara a-i supraincarca cu haine.
  • Poti sa videzi cu succes inclusiv articole voluminoase – cuverturi, pilote, paturi, chiar si perne mici. Conditia este ca sacii de vidat sa fie suficienti de mari.
  • Unele persoane vor contesta eficienta sacilor de vidat, acuzand faptul ca deterioreaza hainele – in sensul ca le increteste si se calca greu. Acest fapt este partial adevarat, dar in niciun caz nu poate fi considerat un punct slab. Totul tine de modul de vidare. Pentru hainele din material pretios, scoate aerul doar partial. Dupa ce scoti hainele, pulverizeaza-le cu putina apa si vor fi usor de calcat.

Pentru mine sacii de vidat au fost utili. Sunt curioasa daca vor functiona si in cazul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *