Categorii
Vacante

Vacanta in Predeal

Eu cred ca cei care aleg sa-si petreaca vacanta in Predeal au o varietate larga de atractii turistice de vizitat si activitati de facut in timpul liber. Ofertele de cazare in aceasta statiune sunt, de asemenea numeroas care se pliaza in functie de ceea ce isi doreste fiecare de la aceasta vacanta si de bugetul disponibil.

Observ ca printre ofertele de cazare Predeal in topul preferintelor celor mai tineri se afla hotelurile si pensiunile aflate in statiune sau in apropierea acesteia. Astfel, acestia au posibiltate de a avea acces rapid si usor la localurile din zona, unde se pot distra si la partiile de ski din oras. Cei care prefera sportul alb, aleg intre pensiunile si cabanele din Predeal localizate in apropierea partiilor de ski. Iarna, acestea sunt, in general, aglomerate, fiind preferate de catre toti romanii care doresc sa practice acest sport, de aceea o buna alegere ar fi sa alegi cazare langa Trei Brazi.

In schimb, cei mai in varsta, au tendinta de a parea sa fie mari amatori de liniste si relaxare, de aceea acstia cauta de cele mai multe ori oferte de cazare Predeal la manastiri. In zona acestei statiuni este o manastirea care poarta acelasi nume, ridicata la poalele muntelui Clabucetul Taurului de catre Ioanichie Ieromonahul in anul 1774. Zona este deosebit de frumoasa si aerul bogat in ozon o face recomandabila pentru cei care sunt in perioada de convalescenta dupa boli sau care pur si simplu doresc o clipa de liniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *