Vacanta la munte. Informatii utile de vacanta in Predeal

posted in: Vacante | 0

Predeal se schimba de la an la an si asta nu trebuie sa fie decat un lucru imbucurator pentru orice turist care e innebunit dupa un sejur la munte si o vacanta in Predeal plina de activitati de iarna ca la carte.

Aici in Predeal, de-a lungul anilor s-au facut investitii numeroase atat in instalatiile de schi si zapada artificiala dar mai ales s-a imbogatit foarte mult paleta de activitati de relaxare si odihna din statiune. Cu alte cuvine, daca alegeti o vacanta in Predeal exista astazi mai multe sanse sa va intoarceti din vacanta fara bani in buzunare, dar asta nu pentru ca aici ar fi preturi exorbitante, ci pentru ca Predealul ofera din ce in ce mai multe lucruri de facut si astfel locuri unde poti cheltui bani sa te simti in largul tau si sa profiti din plin de o vacanta la munte asa cum ti-ai dorit.

Predealul este si va fi intotdeauna o statiune de referinta a turismului montan de la noi din tara – Predeal este o statiune de odihna, de relaxare de mare atractie, Preadeal fiind situată la 1 100 m altitudine. Predealul este așezat la poalele muntelui Cioplea, străjuită din toate părțile de masivele muntoase Postăvarul, Piatra Mare, Bucegi și Baiului, fiind străbătută de râurile Prahova și Timisului, fiind așezarea urbană, aflată la cea mai mare altitudine din România, între 1040-1110 m.

Asadar Predealul este statiune ideala pentru petrecerea unui concediu în aer curat, nepoluat, ozonat și în liniste, oferind în același timp și posibilitatea desfasurarii unor activități de odihna activa și sporturi extreme. In plus, indiferent de anotimp, statiunea Predeal este si un important punct de plecare în excursii pe muntii din jur care sunt ușor accesibili. Din Predeal se pot efectua o serie de trasee turistice cu renume in sufletul tuturor iubitorilor de munte.

Aici in Predeal veti regasi peisaje care iti taie rasuflarea si de-abia asteapta sa fie descoperite de cei care indragesc natura – este si pacat sa ratati asemenea peisaje mirifice ca in Predeal.

http://www.travelo.ro/cazare-predeal/

http://www.travelo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *