Vacanta Turcia

posted in: Turism | 0

Turcia este detinatoarea un bogat monument cultural si din punct de vedere al arhitecturii. Putem spune ca este o tara care a combinat mai multe stiluril culturale. Fica Imperiilor Otomane sau Bizantine si cu o pozitionare strategica foarte buna au reusit sa castige foarte multe razboaie. Acum Turcia este gazda multor turistii care sunt dornici sa vada o cultura pastrata si inca apreciata de multi localnici. Republica democrata din anul 1923, cu suprafete pe amandoua continentele europa cat si asia.

Este si una dintre cele mai vechi regiuni din lume cu o populatie de 230 locuitori pe km2. O tara cu un important punct turistic cu o economie prospera ce creste de cativa ani incoace. Se pot face multe vacante in Turcia, avand la dispozitie mai multe statiuni turistice. Una dintre ele este Antalya cunoscuta ca si cea mai buna statiunea din Turcia cu o populatie de 1.002.000 locuitori. In fiecare an le prospera economia datorita turistilor care ii viziteaza anual. Magazinele si tarabele cu tot felul de produse, suveniruri la un pret negocial. Lantul hotelier, pensiunile fac din aceasta statiune un sejur de neuitat. Una din atractiile principale ale Antalyei este muntele Tahtali care este al doilea mai mare varf din Turcia. Cele 7 regiuni care formeaza Turcia sunt Mediterana,Anatolia Centrala, Anatolia Se, Anatolia E, Marmara, Egeea si Marea Neagra. Aceasta este invecinata de Azerbaidjan, Armenia, Iran, Irak, Georgia si Siria.

O vizita in Turcia poate fi extrem de placute oamenii fiind foarte primitori si preturile unui sejur este mai mic decat in unele tari mai sarace.

http://www.vacante-turcia.info/

Follow xanderx460:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *