Vanzarea unei case fara intermediari

posted in: Marketing | 0

Atunci cand vinzi casa fara a apela la un intermediar poti ramane in buzunar cu 3% din valoarea imobilului tau. Calculand in functie de pretul casei tale poti castiga de la cateva sute pana la cateva mii de euro, iar cu banii pastrati iti poti mobila viitoarea casa sau eventual iti poti achizitiona chiar si un autoturism.

Pe langa acest avantaj, oferta ta de cele mai multe ori va fi mai atractiva pentru un potential client, deoarece economiste 3% din pretul de achizitie. Un intermediar percepe comision de 3% de la proprietar dar si 3% de la cumparator. De aceea un cumparator va fi incantat sa cumpere proprietatea direct de la tine pentru ca in final este mai ieftina.

In cazul in care te-ai decis sa tranzactionezi pe cont propriu, trebuie sa stii ca este nevoie de un minim de efort pentru ca imobilul tau sa fie vandut. In continuare vei gasi cateva sfaturi care te vor ajuta.

Un factor important este pretul de vanzare al imobilului. De cele mai multe ori proprietarii tind sa supraevalueze imobilul din motive evidente, iar acest lucru poate duce la o proprietate ce nu va prezenta interes si automat ce nu se va vinde. Pretul de vanzare trebuie sa fie unul corect, iar pentru a il stabili trebuie sa consulti ofertele imobiliare din zona. Acest lucru il poti face cautand anunturile de mica publicitate din ziare sau folosind mediul on-line.
Imobilul tau trebuie sa arate impecabil atunci cand primesti vizitele posibilor cumparatori. Pentru inceput trebuie sa faci o curatenie generala pe care sa o pastrezi pana la vanzare. Pentru a nu parea o casa neingrijita, trebuie sa fii atent la detalii, asa ca incepe cu micile reparatii de care are nevoie casa ta: o priza smulsa din perete, o usa care nu se inchide sau scartaie, o teava care picura, in cazul in care stai la curte gazonul sa fie tuns, etc.

A venit timpul sa iti faci cunoscuta casa, adica trebuie sa o promovezi . O platforma care te va ajuta este www.VindeCasa.ro unde poti adauga anunturi imobiliare ghidat astfel incat sa iti creezi o oferta imobiliara foarte detaliata intr-o pagina intreaga dedicata imobilului tau in care beneficiezi de functii unice precum “Transmite ore de vizionare” unde stabilesti cand poti fi vizitat de potentialii cumparatori. Esti ghidat astfel incat sa iti creezi o “oferta ca la carte” -cu toate datele imobilului tau, harti, vizite on-line interactive(360) ale zonei imobilului, etc. Asadar, ai un punct de plecare de unde clientii tai vor stii tot ce este necesar despre imobilul tau, astfel incat se elimina contactele fara sansa de concretizare.

VindeCasa.ro este o platforma de anunturi imobiliare fara intermediari. Aici gasesti: apartamente si garsoniere de vanzare, inchirieri apartamente, case si vile vanzare, case si vile de inchiriere

http://www.vindecasa.ro/adauga.php

http://www.vindecasa.ro/apartamente-inchiriere.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *