Categorii
Comunicate de presa

Ventilatoare fara palete, o solutie moderna pentru ventilarea aerului

Noile ventilatoare fara palete sunt prezente sub diferite forme in magazinul online 2u2me. La preturi accesibile, ventilatorul fara palete in forma de mar ori cel in forma de inima, poate fi o solutie eficienta de scadere a temperaturii si crestere a confortului termic. Ideale in zilele toride de vara, ventilatoarele dispun de un design modern si pe buna dreptate starnesc interesul publicului, datorita lipsei paletelor. In ciuda lipsei acelor palete, ele pot servi cu succes la ventilarea aerului in incaperi fiind destul de silentioase comparativ cu celelalte modele de ventilatoare.

Ventilatoarele fara palete folosesc o tehnologie ce le ofera posibilitatea accelerarii aerului printr-un inel numit amplificator de aer, al carui diamentru poate varia de la un model la altul. Folosind aceasta tehnologie, ventilatorul fara elice poate genera un flux continuu si uniform de aer. Ventilatoarele fara palete sunt prezente in cadrul magazinului online pentru case si gradini, in diferite culori. Diversitatea de forme si varietatea cromatica a gamei de ventilatoare este o consecinta a interesului magazinului pentru a satisface o paleta cat mai larga de nevoi manifestate in piata.

Mult mai eficiente decat cele traditionale, ventilatoarele fara elice pot asigura confortul termic beneficiarului cu un consum de energie mai redus. Forma sa, lipsa paletelor, usurinta cu care poate fi ajustata pozitia in timpul functionarii, au capacitatea de a genera o reactie pozitiva si de a satisface poate si pe cei mai sofisticati dintre clienti. Cele mai rafinate gusturi in materie de design au fost reunite in conceperea acestor modele de ventilatoare. Totusi cel mai surprinzator aspect in cazul acestora va ramane de departe, lipsa paletelor.

Ventilatoarele fara palete comercializate in cadrul magazinul online 2u2me se pot lesne identifica cu cateva atribute ce vizeaza satisfacerea deplina a cumparatorului. Astfel, se pot remarca pentru aceste modele de ventilatoare, preturile accesibile, consumul redus de energie al acestora comparativ cu ventilatoarele traditionale. Ventilatoarele fara elice sunt mult mai silentioase datorita lipsei paletelor si de aceea pot oferi un plus de confort. Mai mult, sunt oferite spre achizitionare modele de ventilatoare fara palete ce pot fi actionate de la distanta prin intermediul unei telecomande, sporind astfel gradul de comoditatea al beneficiarului.

Ventilatoarele fara elice dispun de un design modern si sunt capabile a creste gradul de confort termic prin generarea unui flux de aer continuu si uniform. Tot lipsa paletelor in cazul acestor modele de ventilatoare mai poate constitui un avantaj major atunci cand acestea sunt utilizate in preajma celor mici. Ventilatoarele fara palete nu mai pot constitui un pericol pentru copii ca in cazul ventilatoarelor cu elice unde riscul accidentarii era evident. Magazinul online pentru case si gradini aduce mai aproape de vizitatorii sai posibilitatea achizitionarii unei solutii moderne de ventilare a aerului din incaperi.

http://www.2u2me.ro/78-ventilatoare-fara-elice

De chican

cristian chican
Online Marketer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *