Viacon Technologies

posted in: Afaceri | 0

Daca sunteti in cautarea unei firme de constructii, firma ViaCon Technologies srl va vine in ajutor cu tot ceea ce aveti nevoie.

Viacon Tehnologies, membru al grupului Viacon stabilit in Suedia si Norvegia din 1986, este producator si furnizor ale unor game largi de produse pentru infrastructura rutiera si feroviara. Grupul se orienteaza catre oportunitati noi de afaceri si extindere permanenta in Europa .

Viacon ofera solutii remarcabile prin consultanta tehnica profesioanala si produse de calitate superioara. Produsele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt: structuri, structuri flexibile din otel si otel ondulat, poduri modulare , teava congregata, teava congregata elicoidala, geocompozite, geocelule, geomembrane, geogrile, parapeti, din gama de produse PecorOptima, HelCor, MlutiPlate, SuperCor, Acrow .

https://viacon-technologies.ro/

ViaCon a construit peste trei decenii de istorie de care suntem foarte mândri. ViaCon România a fost înființată în 2010 și a jucat un rol important în multe dintre cele mai mari realizări ale Grupului ViaCon și a contribuit activ la succesul general. Suntem mândri să introducem o serie de seminarii web pe poduri și podețe susținute de experții noștri în inginerie civilă. Seria va avea loc în această toamnă și vă va aduce mai aproape de subiectele din jurul aplicațiilor potențiale și a soluțiilor durabile

Apelati cu incredere la serviciile Viacon Tehnologies pentru produse de calitate superioara si fiabilitate maxima.

Follow andrea:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *