Categorii
Obiective turistice

Viena-Obiective turistice

Viena este, pe langa capitala Austriei , unul dintre cele mai frumoase si vizitate orase ale lumii. Acest oras a avut o importanta deosebita inca din cele mai vechi timpuri, el fiind centrul Imperiului Habsburgic timp de cateva secole, perioada care a lasat in urma o serie de palate grandioase care pot fi remarcate si in clipa de fata la tot pasul. Mari compozitori ca: Brahms, Beethoven, Schubert, Strauss, si Mozart au trait si s-au manifestat in acest loc, ei reprezentand mostenirea pe plan muzical a Vienei. Traditia culturala a orasului,in mare parte muzicala este sustinuta si in momentul de fata de catre Orchestra Filarmonica si Opera de stat. Nu numai ca prin existenta lor mentin vie traditia orasului, insa datorita lor Viena este cunoscuta in intreaga lume, dat fiind faptul ca aici se sustin cele mai multe concerte de muzica clasica din lume.
Despre ofertele de cazare Viena nu este una dintre cele mai bune optiuni in cazul in care doriti sa puneti ceva bani deoparte in speranta ca hotelul va va oferi un discount. Viena este recunoscuta ca fiind un loc unde preturile nu scad nici macar la inchiderea sezonului, plus ca in perioada verii este de preferat sa va faceti o rezervare prealabila deoarece sansele ca hotelurile sa fie ocupate sunt ridicate ca procent. Cateva dintre hotelurile cele mai populare din zona, cu preturi cat de cat acceptabile pentru zona in care ne aflam sunt: Hotelul Hamerling Gasse, Hotelul Believe It or Not, Hotelul Panda, aflat pe strada Kaiserstrasse.
Fiind unul dintre cele mai frumoase si exuberante orase din Europa, acest oras dispune de toate tipurile de obiective turistice. Chiar si simplul fapt de a merge reprezinta o adevarata placere si o experienta unica aici. Cand spunem Viena obiective turistice cu siguranta trebuie sa vizitati urmatoarele: Parcul Dunarii, al doilea parc ca marime din Viena denumit local Donaupark; Scoala Spaniola de Calarie, cea mai veche scoala din lume unde sunt practicate in forma lor pura metode de dresaj clasice; Biserica Augustinilor, locul in care si-au unit destinele o multitudine de cupluri de la curtea regala; Biblioteca Nationala Austriaca.

De content writer

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *