Vila Evergreen Predeal 2.0 – comunicat de presa

Comunicat de presa privind lansarea unei noi versiuni a site-ului Vila Evergreen Predeal.

Seo eXtend Serv, firma specializata pe servicii SEO pentru limba romana, anunta anunta lansarea noii versiuni a unitatii de cazare la munte Vila Evergreen Predeal – www.vilaevergreen.ro in colaborare cu firma de dezvoltare a platformei profesionale Kubu Commerce, software avansat de dezvoltare de site-uri,  magazine online si rezervari – KuBu.ro.

Vila Evergreen Predeal - cazare munte

In primul rand Vila a dorit sa ofere un acces cat mai simplificat la rezervarea camerelor.

Astfel, in sectiunea principala a site-ului, Rezervari online Predeal, orice turist interesat isi poate face rezervarea comod, din orice oras al tarii sau chiar strainatate.

Rezervarea se face la nivel de camera. S-a dorit acest lucru deoarece fiecare camera are propriile sale dotari. Astfel, clientul poate alege solutia optima pentru o vacanta ideala, iar rezervarea se face doar in cateva minute in functie de disponibilitatea camerelor in perioada respectiva.

In perioadele de sarbatori dar si in cursul saptamanii se fac reduceri subtantiale de preturi, depasind 50%. Periodic aceste pachete de turism sunt anuntate in sectiunea Oferte Predeal.

Vila, dotata cu restaurant propriu si terasa de vara, a dorit cu aceasta ocazie sa ofere mai multe informatii privind posibilitatile de a lua masa (mancare si bautura) in Predeal. Astfel, in sectiunea Restaurant Predeal, accesibil oricarui turist sau grup de turisti aflati in statiune (fara cazare la vila) au fost prezentate multe informatii, inclusiv meniul restaurantului.

Pentru a ajuta turistii sa-si planifice cat mai bine concediul, s-a dezvoltat sectiunea de informatii turistice din zona Predeal – Valea Prahovei, incluzand acum harti si trasee montane, partii si scoli de ski, tarife si alte date de interes.

In galeria de Imagini si Video, au fost adaugate videoclipuri si imagini din vila si imprejurimi. In aceasta sectiune se regasesc inclusiv imagini de la nuntile, botezurile, activitatile de team building sau zile de nastere desfasurate in aceasta locatie.

Profitand de tehnologia mileniului trei, Vila Evergreen Predeal ofera acum live, acesibil de oriunde pe internet, un numar de trei camere web. Le puteti vedea in sectiunea Webcam Predeal.

Pentru a usura accesul turistilor, in pagiana de Contact, alaturi de harti, adresa si telefoane, au fost introduse si coordonatele GPS ale vilei montane.

Despre Vila Evergreen Predeal

Cunoscuta deja ca unitate de cazare la munte avand ca public tinta familiile cu copii, Vila Evergreen se adreseaza atat oaspetilor care doresc sa petreaca un weekend sau o vacanta la munte, cat si firmelor care doresc sa organizize team building-uri, training-uri, intalniri sau sedinte de 20-30 persoane, oferind pe langa cazare la munte, restauratie si servicii turistice de entertainment.

Despre SC SEO Extend Serv SRL www.seoextendserv.ro
Firma specializata pe servicii seo Romania, cu o experienta anterioara de 5 ani, firma a fost infiintata din anul 2010. Societatea ofera servicii de promovare/optimizare in motoarele de cautare, alaturi de servicii de mentenanta.

Despre Kubu Commerce – Kubu.ro
Solutie avansata pentru realizare magazine online, retail si distributie cu 16 ani experienta internet si prezenta online, cu un impresionant portofoliu de magazine online realizate.

 

Follow Seo eXtend Serv:

Alaturi de serviciile specifice pe nisa de SEO si promovare online, impreuna cu companiile partenere, SEO eXtend Serv va poate ajuta in alegerea celor mai bune solutii pentru afacerea dumneavostra online. Promovarea website-urilor se efectueaza exclusiv pentru Romania, respectiv serviciile de optimizare sunt oferite doar website-urilor ce targeteaza cuvinte cheie si expresii din limba romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.