Vinde Bitcoini

20/11/2017 | Autor: | Adaugat in categoria Vanzari

Daca ai intrat in posesia mult doritului Bitcoin, atunci stii ce valoare are acesta si ce anume poti face cu el.

Fie ca ai vandut un produs si ai acceptat ca metoda de plata bitcoini, fie ca ai primit aceste monede sau subunitati, valoarea acestora probabil a crescut de atunci, iar tu doresti sa le vinzi pentru a face profit sau, si mai simplu, pentru ca ai nevoie de bani cash.

Exista mai multe moduri in care poti vinde Bitcoin, insa cea mai utilizata si cu cele mai multe avantaje este vanzarea de Bitcoin printr-un exchange. Un Bitcoin Exchange este o casa de schimb valutar specializata in tranzactionarea acestei monede. Bitcoin are proprietati net diferite de cele ale unei valute fiat, motiv pentru care ea nu poate fi vanduta oriunde si oricum.

Un Bitcoin Exchange reprezinta asadar locul in care se face conversia intre valuta clasica – fie ca vorbim de lei, Euro sau Dolar – si Bitcoin. Tranzactia se face la un curs de schimb afisat si agreat, vanzatorul stiind in orice moment cat valoreaza unitatile sale bitcoin si cat va obtine pentru ele. Cursul de schimb este unul foarte dinamic, insa vanzarea efectiva se face la pretul convenit si stabilit in momentul efectuarii cererii.

Vanzarea presupune existenta unui cont bancar in care Bitcoin Exchange-ul sa transfere banii Fiat, dincolo de portofelul electronic ce pastreaza monedele ce urmeaza a fi vandute.

O alta modalitatea de a vinde Bitcoin este prin intermediul pietelor de schimb. Acestea sunt, asa cum sugereaza si numele, locuri in care se oamenii se intalnesc – asa cum o fac in cazul unei piete reale – pentru a vinde sau respectiv a cumpara Bitcoin.

Pentru ca este vorba de tranzactii efectuate intre doua persoane ce nu se cunosc, aceasta metoda este mai supusa riscurilor si de aceea mai putin recomandata.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Ideea acestui Bitcoin Shop a pornit tocmai de la dorinta de a fi mai aproape de oameni si de a le oferi informatiile si datele de care au nevoie pentru a se lansa intr-o astfel de investitie si de a intelege mai bine si mai repede mecanismele care guverneaza aceasta piata.

Acest autor a publicat 4 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …