Vis de iarna la semineu

posted in: Design Interior | 0

Iarna parca toate povestile sunt mai frumoase, iar atunci indraznim sa visam, cel mai mult, cu ochii deschisi. Visul de iarna incepe intotdeauna intr-un loc calduros, intr-o cabana retrasa prin munti, inconjurata de troiene de zapada. Nu lipseste din acest decor nici trosnitul lemnelor in semineu, precum nici cana cu vin fiert cu scortisoara sau ceai. Ne gandim ca acest vis nu ar putea sa ni se indeplineasca, insa cu putina imaginatie si cu ceva mai multa vointa, putea crea atmosfera chiar la noi acasa.

semineu ecologic
In primul rand, acea atmosfera din vis nu ar mai fi la fel daca nu am avea un semineu, asadar, primul pas pe care trebuie sa il facem este sa incepem sa rasfoim paginile Web dupa seminee care s-ar integra in povestea noastra. In functie de buget, dar si de ideea de design pe care o vom implementa, vom avea nevoie sa alegem doar acele seminee care s-ar potrivi si care vor putea sa ne ajute sa ne traim visul. http://seminee-eco.ro/

In al doilea rand, trebuie aranjate toate obiectele de mobilier intr-un mod cat mai prietenos si mai intim. Nu trebuie sa iti cumperi mobila noua, atata timp cat poti sa o reconditionezi pe cea veche si sa o faci sa arate mai bine ca niciodata.

In al treilea rand, nu trebuie sa fi deloc de trecut cu vederea decoratiunile specifice designului pe care l-am ales, acestea aducand un plus rezultatului asteptat. Dupa ce ati facut si acest pas, nu va mai trebui decat sa puneti de un ceai sau de un vin fiert si sa priviti pe geam cum cad fulgii mari de zapada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *