Viziteaza locuri speciale in Germania

posted in: Obiective turistice | 0

In vacantele pe care intetionezi sa le faci, Germania nu trebuie sa lipseasca ca destinatie turistica pentru tine si familia ta. Daca ar fi sa vorbim doar de o vizita a capitalei Berlin, atunci trebuie sa stii ca orasul iti va pune la picioare natura cu verdele ei renascut si prezent prin parcurile, padurile si canale navigabile, unde vei putea descoperi mai mult de 170 de atractii reprezentate prin muzee si numeroase galerii de arta, restaurante elegante si celebrele terase pub, dar si teatre si sali de opera la fel de renumite. Daca vei avea curiozitatea ca inainte de plecare sa urmaresti o harta online iti vei putea face deja o prima evaluare a locurilor pe care urmeaza sa le vizitezi.

Cel mai reprezentativ loc ale capitalei tarii, este fara indoiala Poarta Brandenburg, care este strajuita de celebra statuie a zeitei pacii Victoria si care in denumirea locala poarta numele de Quadriga. Cu o incarcatura istorica impresionanta acest edificiu strajuieste cetatea Berlinului, parca aruncand o privire inapoi si o alta spre viitor.

Nu trebuie sa ratati zona care este considerata a fi cea mai frumoasa piata din oras, care primeste in bratele sale larg deschise, cele doua biserici gemene Deutscher Dom si Franzosischer Dom. Este vorba despre piata Gendarmenmarkt, unde de pe cupola catedralei franceze veti putea admira panorama orasului.

Cautati cu mare atentie inainte de plecarea in vacanta si informati-va dintr-o harta Germania despre toate aceste atractii turistice, pentru a putea sa le acordati timpul necesar vizitarii, deoarece cu toate ascund un trecut impresionant al acestei tari, care a stiut in trecerea veacurilor sa renasca din propria cenusa si sa devina o emblema a modului in care se poate trai civilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *