Vopsea pentru yachturi Emex – generalitati si utilizare

posted in: Alte Sporturi | 0

Odata cu sosirea verii, ce poate fi mai placut decat sa iesi cu yachtul pe mare ?

Plimbarile in larg sunt o experienta deosebita, mai ales cand yachtul dispune de toate facilitatile necesare. Insa, pentru a va bucura de toate aceste experiente trebuie sa acordati atentie intretinerii si protectiei ambarcatiunii.

Pentru aceasta, Romtehnochim va pune la dispozitie vopsea pentru yachturi Emex, creata special pentru a conferi protectie sporita si pentru a imbunatati aspectul estetic al ambarcatiunii.

Asadar, vopseaua poliuretanica pentru yachturi Emex reprezinta o alegere profesionala in scopul protejarii suprafetelor din lemn, metal, poliesterice sau epoxidice. Acest produs profesional are in compozitie rasini acrilo-poliolice, izocianati, aditivi si diversi pigmenti pentru a obtine nuanta dorita.

Este un produs bicomponent, avand ca ingrediente o baza poliuretanica in combinatie cu un intaritor izocianat alifatic. In urma aplicarii vopselei veti obtine rezultate remarcabile, precum: mentinerea culorii, rezistenta la apa sarata sau dulce, rezistenta la zgarieturi sau diverse alte forte mecanice.

In functie de preferinte, dar si de aspectul ambarcatiunii, puteti utiliza orice nuanta disponibila in paleta de culori RAL, dar trebuie avut in vedere ca, pentru a asigura o rezistenta excelenta la actiunea razelor UV este necesara aplicarea unui lac special, care va proteja de asta data vopseaua, asigurandu-i o durata de viata indelungata, fara modificari cromatice.

Din punct de vedere al caracteristicilor de ordin general, acest produs este recomandat datorita puterii de acoperire excelente, rezistentei la agenti corozivi, la uzura, la substante chimice si factori de mediu, dar si datorita durabilitatii sale. De asemenea, vopseaua pentru yachturi Emex se caracterizeaza printr-o aderenta foarte buna, indiferent de tipul suprafetei, dar si un interval de timp redus de uscare. Se poate utiliza atat pentru ambarcatiuni de dimensiuni mari cat si pentru cele mici. Stratul primar (grundul) este recomandat sa fie de tip epoxidic, cu care compatibilitatea este totala.

Desigur, pentru a beneficia de toate proprietatile exceptionale ale vopselei pentru yachturi, este important sa se respecte instructiunile producatorului, precum si fiecare pas din procesul de aplicare. Asadar, totul incepe de la pregatirea adecvata a suprafetei ce urmeaza a fi acoperita, pana la aplicare si finisare. Calitatea rezultatelor finale este conditionata de pregatirea suprafetei. Astfel, inainte de aplicarea vopselei este absolut necesara slefuirea suportului cu hartie de granulatie potrivita cu scopul de a indeparta straturile vechi de vopsea si restul impuritatilor.

In continuare se va avea in vedere indepartarea tutror reziduurilor , precum praful, murdaria sau urmele de grasime. Pentru ca aplicarea se se desfasoare in conditii optime, vopseaua trebuie depozitata la temperatura specificata de producator. De asemenea, nivelul de umiditate din aer, in timpul aplicarii nu trebuie sa depaseasca valoarea de 65%, iar temperatura suprafetei suport trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 40˚C. Nu se recomanda utilizarea vopselei in conditii atmosferice nefavorabile, intrucat ploaia, vantul sau ninsoarea pot influenta distructiv stratul de vopsea pentru yachturi Emex, atata timp cat acesta nu este inca uscat, in conditii optime.

Romtehnochim, asigură  prin experiență, profesionalism si orientarea riguroasă către calitate, o gamă largă de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calității, Mediului si Securității Ocupaționale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Vopseaua pentru yachturi Emex reprezinta o alegere sigura, ale carei rezultate vor fi vizibile pentru o lunga perioada de timp dupa acoperierea suprafetelor.

Pentru detalii suplimentare despre acest produs, va rugam sa vizitati pagina dedicata, sau sau ne contactati la datele de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim

Follow ROMTEHNOCHIM:

Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001. Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, etc. Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul micilor consumatori, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail. Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei. Totodata incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat, in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora. Deasemeni, din acelasi an am demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice sau epoxidice, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *