Vopsea poliuretanica pentru pardoseli Emex: un produs complet, cu aplicabilitate variata, marca Romtehnochim

posted in: Casa si Gradina | 0

In prezent, cerintele tot mai exigente legate de calitatea pardoselilor si nevoia de a fi rezistente la cat mai multi factori de uzura au condus la crearea unor noi produse si tipuri de acoperiri, capabile sa intruneasca aceste necesitati si sa le satisfaca cu brio.

Un astfel de produs, profesional, este realizat de Romtehnochim, si anume Vopseaua poliuretanica pentru pardoseli \”Emex\” ca solutie pentru o protectie practica si estetica deopotriva, a pardoselii.

 

Vopsea poliuretanica pentru pardoseli \”Emex\”: calitate la superlativ

 

Produsele de acoperire a suprafetei-suport dicteaza calitatea finala a pardoselilor, influentand totodata perioada de exploatare, motiv pentru care utilizarea celor mai bune solutii din domeniu este esentiala. In acest sens, Romtehnochim se remarca prin calitatea si diversitatea produselor de acoperire din gama \”Emex\” care asigura obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor, printre care care gasim si vopseaua poliuretanica pentru pardoseli \”Emex\”.

Aceasta este un produs bicomponent ce are la baza rasini poliuretanice, aditivi, pigmenti si solventi organici, substante care, in contact cu intaritorul specific, duce la formarea unei pelicule cu o aderenta sporita la suprafata-suport, indiferent ca vorbim de beton, mozaic, sape minerale, placi aglomerate etc.

Ca si modalitati de aplicare, utilizatorul poate alege trei variante: roluire, pensulare si respectiv pulverizare (cea mai recomandata fiind pulverizarea air-less), vopseaua actionand atat ca strat de protectie pentru suprafetele cu pricina, cat si ca solutie pentru obtinerea unui aspect estetic placut al acestora.

 

Vopsea poliuretanica pentru pardoseli \”Emex\”: avantajele utilizarii

Alegand vopsea poliuretanica pentru pardoseli \”Emex\”, clientul bifeaza o serie de avantaje in dreptul mai multor capitole. Aderenta mare si puterea de acoperire foarte buna faciliteaza si totodata reduce timpul necesar operatiunii de aplicare.

Vopseaua se comporta excelent la socurile mecanice si intemperii, fiind extrem de rezistenta chiar si impotriva factorilor chimici, a hidrocarburilor, uleiurilor, radiatiilor UV, variatiilor de temperatura, frecare si trafic intens, pastrandu-si timp indelungat luciul specific. Datorita acestei rezistente, poate fi folosita cu succes ca strat de protectie si decorare pentru o gama variata de pardoseli, din sectoare de activitate diferite.

In functie de preferinte, clientul poate alege vopseaua poliuretanica \”Emex\” in orice nuanta din paletarul RAL pentru decorarea in culori vii sau nuante pale a pardoselilor.

 

Conditii optime de igiena cu vopsea poliuretanica pentru pardoseli \”Emex\”

Mediile unde pastrarea curateniei si mentinerea unor conditii optime de igiena sunt esentiale pentru desfasurarea activitatilor au nevoie de produse speciale pentru acoperiri.

Agrementata sanitar pentru utilizarea in cadrul acestor tipuri de spatii, vopseaua poliuretanica \”Emex\” contribuie la pastrarea unui mediu curat si igienizat, o astfel de acoperire fiind totodata si foarte usor de curatat si intretinut.

Ca si exemple concrete de spatii in care produsul poate fi utilizat, amintim: spitale, clinici, laboratoare, farmacii, cabinete si alte unitati medicale, restaurante si in special bucatariile acestora, cofetarii, cantine etc.

 

     „Romtehnochim” asigura  prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate o gama larga de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

     Pentru detalii suplimentare si informatii privind modul corect de pregatire al suprafetei-suport si de aplicare a produsului, puteti lua legatura cu reprezentantii Romtehnochim vizitand pagina dedicata sau contactand un consultant la datele de mai jos:

 

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

emex.ro/vopsea-poliuretanica-pardoseli.html%5C%22

//emex.ro/vopsea-poliuretanica-pardoseli.html\”

facebook.com/EmexByRomtehnochim/\”

Follow ROMTEHNOCHIM:

Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001. Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, etc. Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul micilor consumatori, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail. Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei. Totodata incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat, in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora. Deasemeni, din acelasi an am demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice sau epoxidice, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *